06:39 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ίσως αναρωτιέστε ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι κακό σε αυτά τα αξιολάτρευτα ζώα, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πολλοί. Αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν απόδειξη πως υπάρχει ελπίδα για τα κακοποιημένα ζώα, αρκεί κάποιος να ενδιαφερθεί για αυτά. Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες.

Τα ζώα είναι υπέροχα πλάσματα και πολλά από αυτά μας κρατούν συντροφιά σε αντάλλαγμα την φροντίδα μας και την αγάπη μας. Δυστυχώς όμως μερικές φορές βρίσκουν δίπλα τους ανθρώπους που δεν εκτιμούν την συντροφιά τους και τα κακοποιούν και τα κακομεταχειρίζονται. 

Υπάρχει μια ΜΚΟ, η  «Proyecto 4 Patas» που ασχολείται αποκλειστικά με ζώα που έχουν υποστεί κακομεταχείριση και τους δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή. Τα μαζεύουν από το δρόμο, τα φροντίζουν, τους δίνουν την αγάπη που στερήθηκαν και, όταν πλέον είναι έτοιμα, τα δίνουν σε οικογένειες που είναι πρόθυμες να τα υποδεχτούν σαν νέο μέλος του σπιτιού.

Ακολουθούν φωτογραφίες ζώων πριν και μετά την φροντίδα της ΜΚΟ που δείχνουν πως με λίγη αγάπη, όλα μπορούν να φτιάξουν. Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Proyecto 4 Patas (@proyecto4patas) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Proyecto 4 Patas (@proyecto4patas) στις

Tags:
κακοποίηση ζώων, φωτογραφίες, κακοποίηση, ζώα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK