21:40 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Τόνι Γουίλιαμς έχασε τη σύζυγό του από καρκίνο στο πάγκρεας και από τότε έχει μείνει μόνος. Ύστερα από πολλές ανέλπιστες προσπάθειες να βρει φίλους, κατέληξε σε μια παράδοξη, αλλά αποτελεσματική λύση.

Οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα. Δεν θέλουν να μείνουν μόνοι τους και ούτε πρέπει. Πόσο να αντέξει κάποιος χωρίς φίλους, οικογένεια ή κάποιον σύντροφο; Έτσι κι αυτός ο 75χρονος από το Άλτον της Αγγλίας, πήρε την κατάσταση στα χέρια του μετά τον θάνατο της γυναίκας του.

Συγκεκριμένα, ο Τόνι Γουίλιαμς έχασε την γυναίκα του από καρκίνο του παγκρέατος και μην έχοντας παιδιά, από τότε αισθάνεται μοναξιά. Ειδικά η πανδημία του κορονοϊού έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα και δεν είχε κανέναν για να μιλήσει.

Ο μοναχικός παππούλης δοκίμασε διάφορους τρόπους για να αποκτήσει νέους φίλους.
© Φωτογραφία : Instagram/ tksnapper
Ο μοναχικός παππούλης δοκίμασε διάφορους τρόπους για να αποκτήσει νέους φίλους.

Αρχικά, ο μοναχικός παππούλης δοκίμασε διάφορους τρόπους για να αποκτήσει νέους φίλους. Πρώτα δημοσίευσε δύο διαφημίσεις στην τοπική εφημερίδα. Στη συνέχεια, προσπάθησε επίσης να μοιράσει επαγγελματικές κάρτες σε άτομα που γνώριζε ενώ έκανε τις βόλτες του. Δυστυχώς, κανένας δεν ανταποκρίθηκε στις προσπάθειές του. 

Έτσι έκανε μια τελευταία προσπάθεια. Έβαλε μια αφίσα στο παράθυρο του σπιτιού του η οποία έγραφε το εξής:

«Έχασα την Τζο, την υπέροχη σύζυγό μου και την ψυχή μου. Δεν έχω φίλους και κανέναν να μιλήσω. Βρίσκω την ατέλειωτη σιωπή 24 ώρες την ημέρα αφόρητα βασανιστική. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;»

«Έχασα την Τζο, την υπέροχη σύζυγό μου και την ψυχή μου. Δεν έχω φίλους και κανέναν να μιλήσω»
© Φωτογραφία : Instagram/ allnewsinc
«Έχασα την Τζο, την υπέροχη σύζυγό μου και την ψυχή μου. Δεν έχω φίλους και κανέναν να μιλήσω»

Και τα κατάφερε! Η συγκινητική του ανάρτηση άγγιξε πολλούς και μάλιστα έγινε πρωτοσέλιδο όχι μόνο στα τοπικά μέσα, αλλά και τα διεθνή.

Τώρα μένει να δούμε πόσοι θα προσφερθούν να βοηθήσουν τον 75χρονο και θα του προσφέρουν μια μέρα γεμάτη γέλιο, χαρά και πολλούς, πολλούς φίλους!

Tags:
μοναξιά, φωτογραφίες, θάνατος, καρκίνος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK