12:06 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο νόμος της φύσης είναι αδυσώπητα σκληρός. Παρακάτω ακολουθεί η μάχη μιας τεράστιας αρκούδας γκρίζλι με ένα εξίσου μεγάλο αρσενικό ελάφι καταμεσής του ποταμού.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στον ποταμό Γελοουστόουν, στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone National Park στις ΗΠΑ και ολοκληρώθηκε με τον «φόνο» του ελαφιού από την αρκούδα.

«Με το πρώτο φως της μέρας είδα ένα αρσενικό ελάφι να τρέχει προς το ποτάμι. Το κυνηγούσε μια μεγάλη αρκούδα γκρίζλι» αναφέρει ο φωτογράφος άγριας ζωής Μπι Τζάντσον.

«Μέσα σε λίγα λεπτά, η αρκούδα είχε καταφέρει να πνίξει το ελάφι, αλλά χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να το βγάλει στην άλλη μεριά του ποταμού και να το ασφαλίσει στην ανατολική όχθη» σημειώνει ο φωτογράφος.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, η αρκούδα κυνηγά το ελάφι, που αναζητά καταφύγιο στο νερό. Όμως ο επιβλητικός θηρευτής δεν μοιάζει να νοιάζεται, κι αρνούμενος να εγκαταλείψει την καταδίωξη, ακολουθεί το θήραμά του μέσα στον ποταμό.

Το ελάφι αντιστέκεται γενναία, προσπαθώντας να καταφέρει κάποια χτυπήματα με τα φοβερά κέρατά του, αλλά μάταια. Ο θάνατός του είναι μόνο ζήτημα χρόνου.

Η πάλη τους κρατάει μόνο για λίγα λεπτά. Σύντομα, η αρκούδα καταφέρνει να το πνίξει στα νερά.

Στη συνέχεια το τραβάει στην όχθη, για να μπορέσει να απολαύσει το γεύμα της με την ησυχία της. Σκληρό, αλλά έτσι λειτουργεί η φύση απαρχής του κόσμου.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Tags:
ΗΠΑ, ελάφι, Αρκούδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK