14:06 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η φύση μπορεί να μας εκπλήσσει με αναρίθμητους τρόπους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλεξιπτωτιστές κατέγραψαν ένα παράξενο φαινόμενο καθώς πετούσαν πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.

Πέφτοντας με το αλεξίπτωτο, οι παραπεντίστες είχαν την τύχη να δουν την εικόνα ενός υποβρύχιου υδροστρόβιλου, που διαφορετικά αόρατος από το έδαφος.

«Κάποιοι από εμάς ήταν αρκετά τυχεροί να απολαύσουμε από το σπάνιο φυσικό φαινόμενο από την οπτική γωνία ενός πουλιού» σχολιάζει ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο και τις φωτογραφίες στο Instagram.

Από την εικόνα του νερού δεν θα ήταν τραβηγμένο να αποκαλέσει κανείς το φαινόμενο ως υποβρύχιο υδροστρόβιλο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, συνήθως, αυτού του είδους οι υποθαλάσσιοι στρόβιλοι σχηματίζονται σε τροπικές περιοχές και παραμένουν ορατοί από την επιφάνεια της θάλασσας μόνο για 15 με 30 λεπτά, οπότε η καταγραφή τους είναι πραγματικά κάτι αρκετά σπάνιο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Необыкновенной красоты вам в ленту. Так было вчера😍🤪😝 И кому-то очень повезло, наблюдая такое редкое явление природы с высоты птичьего полёта. #abkhazia #gagraparaplan #sochi_day #blacksea #странадуши #caucasus #mountains #абхазия2020 #gagra #отпуск #параплан #paragliding #мамдзышха #Пицунда #Сочи2020#extreme #sochipark #полетнапараплане #flying #гагрипш #полетвоблаках #экстримотдых #пицунда

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ПОЛЕТЫ НА ПАРАПЛАНЕ В АБХАЗИИ (@gagraparaplan) στις

Tags:
αλεξίπτωτο, Παραπέντε, Μαύρη θάλασσα, υδροστρόβιλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK