07:21 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας άντρας από την Αυστραλία άφησε το αμάξι του αναμμένο με το aircondition ανοιχτό για να κάνει μια βόλτα στα χωράφια του. Όταν επέστρεψε, είδε έναν επίμονο απρόσκλητο επισκέπτη να κάθεται στο πίσω κάθισμα, αναζητώντας απεγνωσμένα λίγη δροσιά.

«Είμαι οινοποιός και με τον σκύλο μου πηγαίναμε σε έναν από τους αμπελώνες» λέει ο Τιμ Γουίτροου που είχε αυτή την αναπάντεχη συνάντηση με ένα κοάλα.

«Όταν μπήκαμε στο αμάξι, πρόσεξα αυτά τα φουντωτά αυτιά να βγαίνουν από το πίσω κάθισμα. Ήταν μια πραγματικά ζεστή μέρα κι άφησα το αμάξι αναμμένο και τον κλιματισμό και την πόρτα ανοιχτά για να μπαινοβγαίνει ο σκύλος» εξηγεί ο Τιμ.

Το μικρό άγριο ζωάκι πρέπει να τρύπωσε μέσα στο αυτοκίνητο αναζητώντας λίγη δροσιά κι άραξε στο πίσω κάθισμα, σύμφωνα με τον Αυστραλό οινοπαραγωγό.

Κι όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το μικρό κοάλα ένιωσε τόσο άνετα μέσα στο αμάξι του Τιμ που δεν έλεγε να φύγει με τίποτα, σύμφωνα με τον ιστότοπο The Dodo.

Ο άντρας προσπάθησε να το δελεάσει με λίγο δροσερό νερό, αλλά ο μικρός εισβολέας δεν έκανε ρούπι.

Τα κοάλα, παρά το μικρό τους μέγεθος, είναι πολύ δυνατά ζώα και τα νύχια τους είναι πολύ ισχυρά και κοφτερά κι έτσι ο απρόσκλητος επισκέπτης τρύπησε το ταμπλό του αυτοκινήτου, όταν ο Τιμ προσπάθησε να τον βγάλει έξω
© Φωτογραφία : YouTube/The Dodo
Τα κοάλα, παρά το μικρό τους μέγεθος, είναι πολύ δυνατά ζώα και τα νύχια τους είναι πολύ ισχυρά και κοφτερά κι έτσι ο απρόσκλητος επισκέπτης τρύπησε το ταμπλό του αυτοκινήτου, όταν ο Τιμ προσπάθησε να τον βγάλει έξω

Μάλιστα, «μετακόμισε» στα μπροστά καθίσματα του αυτοκινήτου και γραπώθηκε με τα νύχια του στο ταμπλό του οχήματος.

Τα κοάλα, παρά το μικρό τους μέγεθος, είναι πολύ δυνατά ζώα και τα νύχια τους είναι πολύ ισχυρά και κοφτερά, μιας και περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους πάνω στα δέντρα.

Τελικά, με τα πολλά ο Τιμ κατόρθωσε να διώξει το κοάλα από το αμάξι, που αμέσως σκαρφάλωσε σε έναν ευκάλυπτο εκεί κοντά.

«Αυτά παθαίνεις εάν αφήνεις το αμάξι σου ανοιχτό στην Αυστραλία. Μπορεί να καταλήξεις με ένα κοάλα στο πίσω κάθισμα κι όχι μόνο» προειδοποιεί με χιούμορ ο νεαρός οινοπαραγωγός.

Μια πραγματικά πολύ χρήσιμη συμβουλή εάν ποτέ επισκεφτείτε τη χώρα, μιας και η Αυστραλία είναι γεμάτη όχι μόνο από κοάλα, αλλά και από άλλα πολύ πιο επικίνδυνα ζωάκια κι ερπετά.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Αυστραλία, αυτοκίνητο, κοάλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK