13:34 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Αυτή είναι η τρομαχτική στιγμή που ένα πιλότος σε μαχητικό τζετ λιποθυμά εξαιτίας των πολλών G που δέχεται το σώμα του από τους απότομους ελιγμούς.

Ο Άλεξ Κόουταν πετούσε με ένα εκπαιδευτικό τζετ Aero L-39 Albatros, μαζί με τον Σκοτ Φαρνσγουόρθ, πιλότο σε αεροπορική εταιρεία και ιδιοκτήτη της Farnsworth Aerosports.

Η εταιρεία του ταξιδεύει μαζί με δύο τζετ κι ένα λεωφορείο για να χαρίσει εμπειρίες που προκαλούν δυνατά καρδιοχτύπια σε όσους νιώθουν αρκετά θαρραλέοι για να το δοκιμάσουν.

«Εάν πετούσα μόνος μου το τζετ και τα G με κλείδωναν με τέτοιον τρόπο, τότε όλα θα είχαν τελειώσει για μένα, για το αεροπλάνο και τους ανθρώπους από κάτω. Ήταν ένα πραγματικό μάθημα ότι ποτέ δεν πρέπει να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου, όσο σίγουρος κι αν αισθάνεσαι» παραδέχεται ο Άλεξ.

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως πάρα πολλή εκπαίδευση ή πάρα πολλή εμπειρία. Έμαθα τη σημασία του να πετάς εντός των προσωπικών σου ορίων και τους πιθανούς κινδύνους του να είσαι αλαζονικός, ανεύθυνος και με υπερβολική αυτοπεποίθηση. Κάποιες φορές οι ουρανοί ή τουλάχιστον όσοι πετούν σ’ αυτούς έχουν όρια» λέει ο επιχειρηματίας και πιλότος για την εμπειρία του.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
μαχητικό αεροσκάφος, μαχητικό, πιλότος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK