03:16 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας νεαρός άντρας στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ μπέρδεψε έναν σαρκοφάγο λευκό καρχαρία για έναν ακίνδυνο καρχαρία-προσκυνητή και βούτηξε ξέγνοιαστος στη θάλασσα.

Ο νεαρός άντρας ήταν σε βάρκα παρέα με φίλους ανοιχτά της παραλίας Εντσινίτας στο Σαν Ντιέγκο όταν αποφάσισε ότι θα είχε πλάκα να κολυμπήσει με κάτι που νόμιζε πως πρόκειται για έναν τεράστιο αλλά εντελώς άκακο καρχαρία-προσκυνητή (σαπουνά).

Οι καρχαρίες-προσκυνητές τρέφονται με πλαγκτόν και τα μικρά δόντια τους είναι σχεδόν απίθανο να προκαλέσουν τραυματισμούς σε έναν άνθρωπο, σε αντίθεση βέβαια με έναν τεράστιο λευκό καρχαρία, που θεωρείται ο φόβος και ο τρόμος των θαλασσών.

Κάνοντας λοιπόν αυτό το τραγικό λάθος, ο νεαρός άντρας βουτά στο νερό από τη βάρκα, με τους φίλους του να βιντεοσκοπούν τη σκηνή.

Πλέον μέσα στη θάλασσα, ο νεαρός άντρας καταλαβαίνει το τραγικό λάθος του και συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για έναν ανθρωποφάγο, μεγάλο λευκό καρχαρία και αρχίζει να πανικοβάλλεται.

Ο λευκός καρχαρίας φαίνεται να κατευθύνεται προς τη βάρκα καθώς ο νεαρός φωνάζει: «Αυτό ήταν μια πολύ κακή ιδέα!».

Ένας από τους φίλους του ακούγεται να φωνάζει στον άντρα να γυρίσει στο σκάφος. «Το άγγιξα, να πάρει!» λέει ο απρόσεχτος Ράιντερ.

«Αυτός δεν είναι καρχαρίας-προσκυνητής» ακούγεται να λέει γελώντας ο φίλος του που βιντεοσκοπεί, λέγοντάς του να ανέβει γρήγορα στο σκάφος.

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες του TikTok να το χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο τρομακτικά που έχουν δει ποτέ τους.

Δείτε το βίντεο:

 
Tags:
Σαν Ντιέγκο, καρχαρίας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK