15:07 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν το αμάξι τους να το κάνει βόλτα κανένας άλλος, υπό τον φόβο κάποιου ατυχήματος ή κάποιας βλάβης. Εσείς τι θα κάνατε εάν αυτός ο κάποιος ήταν ένας επαγγελματίας οδηγός της Formula 1;

Κάτι τέτοιο συνέβη στο παρακάτω βίντεο, όπου ο Πολωνός οδηγός Ρόμπερτ Κούμπιτσα φαίνεται να οδηγεί μια νοικιάρικη BMW M4 στην πράσινη κόλαση του Nürburgring, στη Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια της απαιτητικής δοκιμής, ο έμπειρος οδηγός επιταχύνει και σπρώχνει το αυτοκίνητο στα όριά του, προσπερνώντας σαν σταματημένα τα υπόλοιπα οχήματα που κινούνται στην πίστα.

Κι ενώ οι εταιρείες ενοικίασης στην περιοχή είναι συνηθισμένες στη φθορά στα οχήματά τους στο Nürburgring, ο Κούμπιτσα το παράκανε.

Στο τέλος των 36 γύρων (756 χλμ.), η εξάτμιση της BMW M4 είχε γίνει κόκκινη από τη θερμοκρασία και είχε λιώσει τμήμα του πίσω προφυλακτήρα.

Σύμφωνα με τους μηχανικούς που ανέλαβαν το σέρβις του οχήματος, η φθορά στο αμάξι που προκάλεσε ο έμπειρος οδηγός αντιστοιχεί σε εκείνη έπειτα από 200 γύρους από έναν συνηθισμένο οδηγό.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Γερμανία, αμάξι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK