04:02 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια νεαρή γυναίκα από τη Βρετανία βρήκε έναν έξυπνο τρόπο ώστε το βιογραφικό της να βγάζει μάτια. Απαντώντας σε αγγελία που ζητούσε γραφίστα, τύπωσε σε μπάνερ μια ολόσωμη φωτογραφία της να κάθεται σε καρέκλα γραφείου.

«Μόλις λάβαμε μία από τις πιο δημιουργικές αιτήσεις για δουλειά για τη θέση του γραφίστα! Η υποψήφια μάς έστειλε ένα μπάνερ με τον εαυτό της, ώστε να μπορούμε να κάνουμε εικόνα πώς θα είναι να δουλεύει για μας» σχολίασε η εταιρεία στο Twitter.

«Φαντάσου πώς θα είναι να δουλεύεις μαζί μου» έγραφε το μπάνερ με την ολόσωμη φωτογραφία της Τζένι, που έδειχνε τη νεαρή κοπέλα να κάθεται σε καρέκλα γραφείου και να χαμογελά.

«Ιδιοφυές, Τζένι, δημιουργικό προβάδισμα» απάντησε η εταιρεία Instaprint στην ανάρτησή της. Σε απάντηση των θριαμβευτικών σχολίων στο Twitter για την ιδέα της νεαρής κοπέλας, η εταιρεία έγραψε: «Δεν μπορούμε καν να βγάλουμε το μπάνερ, γιατί όλοι θέλουν να ρίξουν μια ματιά. Αυτό είναι που λέμε η πρώτη καλή εντύπωση είναι που μετράει».

«Είναι ένας ωραίος τρόπος να συναντήσει κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο χωρίς να είσαι εκεί» αρκέστηκε να σχολιάσει η Τζένι, που κατάφερε με την έξυπνη ιδέα της να εξασφαλίσει, τουλάχιστον, την ευκαιρία για μια συνέντευξη για δουλειά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Tags:
Ανεργία, δουλειά, φωτογραφία, αγγελία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK