17:33 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1050)
0 70
Βρείτε μας

Ο νεαρός πολίτης βγήκε μπροστά στο τηλεοπτικό πλάνο για μερικά δευτερόλεπτα, κατήγγειλε πως ο κάμεραμαν της δημόσιας τηλεόρασης δεν φοράει μάσκα και... εξαφανίστηκε!

Η ΕΡΤ πραγματοποίησε αυτοψία στην Πάτρα και διαπίστωσε πως η Αχαΐα έχει δεχτεί «χαλαρά» την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους -σύμφωνα με την ΕΡΤ-, μετά τον εντοπισμό πολλαπλών κρουσμάτων της COVID-19.

Μάλιστα, εκτός από τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα (που ισχύουν και στα Ιωάννινα μέχρι Δευτέρα 12 Οκτωβρίου), εστάλη και μήνυμα του 112 προς τους πολίτες των εν λόγω Περιφερειακών Ενοτήτων.

Κατά τη διάρκεια του προχθεσινού ρεπορτάζ στην αχαϊκή πρωτεύουσα (όπου έκαναν «πρεμιέρα» τα νέα μέτρα), η δημοσιογράφος ζήτησε να ζουμάρει η κάμερα σε ένα κατάστημα για να δείξει όσους έπιναν καφέ χωρίς να φοράνε μάσκα.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, απευθυνόμενη προς τον παρουσιαστή των ειδήσεων ανέφερε: «Βλέπετε ότι οι νέοι που κάθονται στις καφετέριες δεν φοράνε μάσκες. Αυτό γίνεται επειδή δεν έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα αν θες τη γνώμη μου».

Τότε, ξαφνικά «πετάχτηκε» για δύο δευτερόλεπτα μπροστά στον τηλεοπτικό φακό ένας πολίτης που... κατήγγειλε πως ούτε ο οπερατέρ της φορούσε μάσκα!

«Ο καμεραμάν δεν φοράει μάσκα, δεν φοράει μάσκα ο καμεραμάν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1050)
Tags:
υποχρεωτική χρήση μάσκας, αστείο, εκπομπή, ΕΡΤ, κάμεραμαν, κάμερα, άνδρας, Πάτρα, Αχαΐα, μάσκες, μάσκα, viral βίντεο, viral
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK