06:39 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας ιερέας στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ συνελήφθη γιατί βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να κάνει σεξ με δύο ντομινατρίξ ή αλλιώς σεξουαλικές αφέντρες στο ιερό μιας καθολικής εκκλησίας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, οι αστυνομικοί έφτασαν στον καθολικό ιερό ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου, στο Περλ Ρίβερ, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία γυναίκας, που έκανε λόγο για αναμμένα φώτα μέσα στην εκκλησία, παρά το προχωρημένο της ώρας.

Η μάρτυς, που βιντεοσκόπησε όσα είδε σε βίντεο, ανέφερε ότι ο μισοντυμένος ιερέας ήταν επί τω έργω με δυο γυναίκες με κορσέδες και ψηλοτάκουνες μπότες, πάνω στην Αγία Τράπεζα, φωτισμένοι από προβολείς, δίπλα σε αναρίθμητα ερωτικά παιχνίδια.

Ένα κινητό τηλέφωνο ήταν στημένο σε τρίποδα και κατέγραφε τις πράξεις της ανόσιας τριάδας.

 Σύμφωνα με τη γυναίκα, νωρίτερα είχε δει στο Facebook πως μία από τις αφέντρες -η πορνοστάρ Mindy Dixon Cops- είχε ποστάρει ότι πρόκειται να «βεβηλώσει τον οίκο του Θεού».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ ήταν συναινετικό, αλλά συνέλαβε τους εραστές για προσβολή δημοσίας αιδούς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αιδεσιμότατος Τράβις Κλαρκ είχε χειροτονηθεί το 2013 και μετά τη σύλληψή του εκδιώχθηκε από την αρχιεπισκοπή.

Να τονίσουμε ότι ο αρχιεπίσκοπος της Νέας Ορλεάνης επισκέφτηκε την εκκλησία όπου πραγματοποίησε τελετή για να αποκαταστήσει την αγιότητα του ιερού.

Δείτε το βίντεο:

 

Tags:
ΗΠΑ, Καθολική Εκκλησία, ιερέας, παπάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK