20:18 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια γυναίκα στη Βραζιλία αποφάσισε να κάνει λίγο πιο υγιεινή διατροφή κι έφυγε από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της με ένα μπρόκολο. Όταν πήγε στο σπίτι όμως πρόσεξε ότι μέσα στη νάιλον συσκευασία εκτός από το λαχανικό υπήρχε κι ένα ζωντανό φίδι.

«Παιδιά μόλις γύρισα από το σούπερ, κοιτάξτε αυτό το μπρόκολο. Θα το πάω πίσω στο μαγαζί. Τι φίδι είναι. Όχι δεν είμαι τρελή. Δείτε την απόδειξη» λέει η γυναίκα στο βίντεο με το μπρόκολο και το φίδι, που ανέβασε στο Twitter.

«Συνέβη στ’ αλήθεια, πρόκειται για αληθινό περιστατικό. Η πελάτισσα επέστρεψε το προϊόν και συνεννοηθήκαμε» ανέφερε η διοίκηση του σούπερ μάρκετ στο G1.

«Είναι ένα νεαρό φιδάκι. Είναι ακίνδυνα και είναι πολύ συνηθισμένο να εμφανίζονται σε κήπους γεμάτους λαχανικά και τρέφονται με σαλιγκάρια και σκουλήκια. Δεν έχουν δηλητήριο, αλλά όταν μεγαλώνουν έχουν το ίδιο χρώμα με τις οχιές τζαράκα κι έτσι ο κόσμος τα σκοτώνει» σχολίασε ο ερπετολόγος, Τομπάιας Κουνζ για το ερπετό περίπου 30 εκατ., που είχε αράξει δίπλα στο εξαιρετικά υγιεινό μπρόκολο.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
λαχανικά, φίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK