17:54 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Κρεγκ μόλις είχε φτιάξει την πόρτα μιας γυναίκας στη Γιούτα των ΗΠΑ και της έδινε το τιμολόγιο για την αμοιβή του, όταν πρόσεξε κάτι παράξενο γραμμένο στο χέρι της.

Στο χέρι της ήταν γραμμένο «911», δηλαδή το τηλέφωνο της άμεσου δράσης στις ΗΠΑ, ενώ σύμφωνα με τον κλειδαρά, στο σπίτι ήταν κι ένας άντρας που «συμπεριφερόταν πολύ παράξενα».

Όπως ανέφερε στο CNN ο κλειδαράς που έγινε γνωστός μόνο ως Κρεγκ δεν γνώριζε τη γυναίκα, πριν δουλέψει στο συγκεκριμένο σπίτι.

Όπως αναφέρει, του έδειξε το χέρι δύο φορές, αλλά ο κλειδαράς φορούσε μάσκα κι έτσι δεν μπορούσε να της ψιθυρίσει τίποτα.

«Της έκανα νόημα με τα μάτια, για να της δείξω ότι είχα καταλάβει» ανέφερε ο άντρας μιλώντας στο CNN.

Μόλις έφυγε από το σπίτι αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η γυναίκα είπε πως ο πρώην σύντροφός της ζήλευε πολύ τη νέα της σχέση και είχε εισβάλει χωρίς άδεια στο σπίτι της, την Πέμπτη.

O πρώην σύντροφoς της γυναίκας ζήλευε πολύ τη νέα της σχέση και εισέβαλε στο σπίτι της, όπου της επιτέθηκε, δεν την άφηνε να φύγει και της πήρε το κινητό τηλέφωνο
© Φωτογραφία : YouTube/FOX 13 News Utah
O πρώην σύντροφoς της γυναίκας ζήλευε πολύ τη νέα της σχέση και εισέβαλε στο σπίτι της, όπου της επιτέθηκε, δεν την άφηνε να φύγει και της πήρε το κινητό τηλέφωνο

Επίσης, η γυναίκα κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε, δεν την άφηνε να φύγει και της πήρε το κινητό τηλέφωνο.

Ο άντρας κατηγορείται για απαγωγή με σκοπό την παράνομη κράτηση, διάρρηξη κι επίθεση.

Όπως σχολίασε ο κλειδαράς, η γυναίκα φέρθηκε πολύ έξυπνα για να τον ειδοποιήσει για την κατάστασή της με τον τρόπο που το έκανε.

«Μου έδωσε ένα σωρό στοιχεία ότι υπήρχε πρόβλημα» ανέφερε ο Κρεγκ.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Γιούτα, ΗΠΑ, απαγωγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK