05:01 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Ο Αλεξέι Ζαγκορόντνι, ψαράς από το Καλίνινγκραντ της Ρωσίας, έπιασε έναν κυπρίνο βάρους 24,1 κιλών.

Το τεράστιο ψάρι πιάστηκε στη λίμνη Κάρποβσκε, στο χωριό πρεγκόλσκι, στην περιοχή του Καλίνινγκραντ της Ρωσίας, με τον κυπρίνο να ξεπερνά σε βάρος τα 24 κιλά.

Ο ευγενικός ψαράς σεβάστηκε την τάση μεταξύ πολλών ψαράδων στις μέρες μας, κι αφού φωτογραφήθηκε με το ψάρι, του έδωσε ένα φιλάκι και το απελευθέρωσε ξανά στα νερά.

«Αυτό το ψάρι βασικά είναι πολύ όμοιο με εκείνο που έπιασα πέρσι το φθινόπωρο. Και ίσως είναι ο ίδιος κυπρίνος, απλά λιγουλάκι πιο αδύνατος» είπε ο Αλεξέι σε συνέντευξή του στο Sputnik, χωρίς να είναι σίγουρος.

«Το ψάρι δεν έχει ξεχωριστά σημάδια, η παλιές πληγές. Επίσης, τα ψάρια στην ίδια λίμνη μπορεί να είναι πολύ όμοια, καθώς έχουν τον ίδιο τρόπο ζωής.

«Το καλοκαίρι, τα ψάρια στη λίμνη έχουν φαγητό. Και πριν τον χειμωνα παίρνουν βάρος, καθώς αρχίζουν να τρέφονται μανιωδώς. Γι’ αυτό ένα τέτοιο ψάρι πιάνεται ειδικά στο τέλος του φθινοπώρου, που τα έντομα έχουν λιγοστέψει και δεν λένε “όχι” στα δολώματά μας» λέει ο Αλεξέι.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο Ρώσος ψαράς Αλεξέι Ζαγκορόντνι με τον τεράστιο κυπρίνο που έπιασε στη λίμνη λίμνη Κάρποβσκε, στην περιοχή του Καλίνινγκραντ
© Φωτογραφία : Aleksiej Zagorodnij
Ο Ρώσος ψαράς Αλεξέι Ζαγκορόντνι με τον τεράστιο κυπρίνο που έπιασε στη λίμνη λίμνη Κάρποβσκε, στην περιοχή του Καλίνινγκραντ
Tags:
ψαράς, ψάρια, ψάρι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK