13:55 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας εξοργισμένος εργολάβος πήγε στη δημόσια κτηματική υπηρεσία της Δυτικής Ιάβας στην Ινδονησία, παρέα με τον πύθωνά του, για να τους εκδικηθεί που δεν του έδιναν να αναλάβει κάποιο δημόσιο έργο.

Ο 54χρονος Τζουχαέντι ζητούσε από τους υπαλλήλους της κρατικής υπηρεσίας δημοσίων έργων και χωροταξικού σχεδιασμού να αναλάβει εργολαβίες, εδώ και 2 χρόνια.

Όμως, μετά και την τελευταία απόρριψη στις προτάσεις του να αναλάβει κάποιο τεχνικό πρότζεκτ, ο εργολάβος τρελάθηκε, πήρε τον τετράμετρο πύθωνά του μαζί και τράβηξε για την δημόσια υπηρεσία στην πρωτεύουσα Μπαντούνγκ της Δυτικής Ιάβας, πρωί-πρωί τη Δευτέρα.

«Θα μου δώσετε τη δουλεία ή όχι; Δυο χρόνια δεν μου έχετε δώσει μια δουλειά σ’ αυτήν την υπηρεσία» ακούγεται να λέει ο Τζουχαέντι στο βίντεο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εργολάβος είχε λάβει την τελευταία απόρριψη στις προτάσεις του για εργολαβίες την περασμένη Παρασκευή και πέρασε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο σχεδιάζοντας την αντίδρασή του στους δημοσίους υπαλλήλους.

«Εάν υπάρχει δουλειά, την κάνουν άλλοι και όχι εγώ» φωνάζει. «Εάν και αυτή τη δουλειά την κάνει κάποιος άλλος, θα έχετε να κάνετε μαζί μου» έλεγε ο 54χρονος άντρας, κρατώντας στα χέρια του το επικίνδυνο φίδι.

Τρομοκρατημένοι οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία, που συνέλαβε τον εργολάβο. Οι αστυνομικοί επίσης κατέσχεσαν και τον πύθωνα.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Ινδονησία, δημόσια έργα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK