00:49 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έξαλλος άνδρας κάλεσε την αστυνομία όταν προσπάθησε... 200 φορές να κερδίσει κάποια από τα δώρα σε παιχνίδι δαγκάνα και απέτυχε σε καθεμία από αυτές.

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών Sega όταν ένας άνδρας δοκίμασε… 200 φορές παιχνίδι της και δεν κατάφερε να κερδίσει τίποτα.

Ο άνδρας κατηγορεί την εταιρεία για απάτη, καθώς στο παιχνίδι δαγκάνα που έχει λανσάρει δεν γίνεται να κερδίσεις με τίποτα. Η δυσαρέσκειά του ήταν τόσο μεγάλη, μάλιστα, που κάλεσε την αστυνομία.

Ο χρήστης του Twitter με το ψευδώνυμο Ogatun έκανε ένα tweet καταγγέλλοντας πως παρότι δοκίμασε τόσες φορές, το αποτέλεσμα ήταν μηδενικό.

«Δεν μπορούσα να κερδίσω τίποτα και τώρα η αστυνομία είναι εδώ», έγραψε.

Οι αστυνομικοί έβαλαν έναν από τους υπαλλήλους της επιχείρησης που είχε το παιχνίδι να παίξει 300 φορές, αλλά… το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: τίποτα.

Ο υπάλληλος αναγκάστηκε να ανοίξει το παιχνίδι και να μεταφέρει τα δώρα σε άλλο σημείο. Τότε πλέον κατάφερε να βγάλει ένα.

Ο ιδιοκτήτης του παιχνιδιού μπορεί να κάνει αλλαγές σε αυτό κατά το δοκούν, ωστόσο ήταν η εταιρεία παραγωγής αυτή που δέχθηκε τα πυρά των ουκ ολίγων χρηστών του Twitter που είδαν την αρχική ανάρτηση.

Η απάντηση της Sega

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, τοποθετήθηκε και η εταιρεία αναφέροντας:

«Γενικώς, οι δαγκάνες έχουν φτιαχτεί για να μπορούν οι πελάτες να δοκιμάζουν τις ικανότητες και την τύχη τους. Να παίζουν γνωρίζοντας πως πλήρωσαν αλλά δεν θα λάβουν, απαραίτητα, κάποιο δώρο».

Παράλληλα, κάλεσε όποιον παρατηρεί κάτι παράξενο να ειδοποιεί τους υπευθύνους.

Tags:
καταγγελία, αστυνομία, ηλεκτρονικά παιχνίδια, παιχνίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK