23:49 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Αυτή είναι η αηδιαστική στιγμή που μια καθαρίστρια εταιρείας λιπασμάτων στην Κίνα πίνει νερό από τουαλέτα, για να δείξει την αφοσίωσή της στα καθήκοντά της και την εργατικότητά της.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, η νεαρή γυναίκα γεμίζει ένα πλαστικό ποτήρι με υγρό από τη λεκάνη και το καταπίνει, ενώ αρκετοί άνθρωποι ακούγονται να τη χειροκροτούν.

Αργότερα, η καθαρίστρια εξήγησε ότι αυτός ήταν ένας τρόπος να ενθαρρύνει τον εαυτό της να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά, όπως αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ «The Daily Mail».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έγινε viral στα social media και προκάλεσε μεγάλη συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Από την πλευρά της η εταιρεία λιπασμάτων Zhong Cheng σχολίασε ότι το νερό στις τουαλέτες της είναι πόσιμο κι επαίνεσε την αφοσίωση της υπαλλήλου της.

Μάλιστα, εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε στο Red Star News ότι η καθαρίστρια ήπιε νερό από την «τούρκικη» τουαλέτα έπειτα από δική της πρωτοβουλία και πως κάνει το ίδιο εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, αφότου «έσπασε μόνη της τα ψυχολογικά της εμπόδια».

«Είναι το παράδειγμά μας» και με τη χειρονομία της «δείχνει ότι κάνει τη δουλειά της στο υψηλότερο επίπεδο» ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK