19:58 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας 10χρονος πρόσκοπος από τη Μεγάλη Βρετανία κοιμήθηκε 200 νύχτες σε σκηνή και μάζεψε από δωρεές 65.000 λίρες (περίπου 71.000 ευρώ) για ένα γηροκομείο της περιοχής του.

Ο 10χρονος Μαξ Γούσεϊ από το Μπρόντον στο Ντέβον της Βρετανίας ξεκίνησε να κάνει κάμπινγκ στην αυλή του σπιτιού στην αρχή της καραντίνας στα τέλη Μάρτη.

Πήρε την έμπνευση από τον 74χρονο γείτονα και φίλο του Ρικ Άμποτ, που του χάρισε τη σκηνή, λίγο πριν πεθάνει.

«Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα έχεις μια περιπέτεια εδώ μέσα» είπε ο Ρικ στον μικρό Μαξ, λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο, στις 14 Φλεβάρη.

Ο 10χρονος ξεκίνησε την περιπέτειά του στις 28 Μάρτη, όταν έμαθε ότι οι εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του γηροκομείου της περιοχής είχαν ακυρωθεί λόγω καραντίνας.

Αρχικά ξεκίνησε για να κοιμηθεί στη σκηνή για μόλις τρεις εβδομάδες, αλλά τελικά συνέχισε επί μήνες, καθώς οι έρανοι διαρκώς έσπαγαν τους διαδοχικούς στόχους, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Μέχρι σήμερα έχει μαζέψει περισσότερες από 65.000 στερλίνες (περίπου 71.000 ευρώ) για το γηροκομείο στο Ντέβον, που φρόντιζε τον μακαρίτη φίλο του τον Ρικ και την γυναίκα του Σου, στις τελευταίες τους ημέρες στη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
έρανος, κήπος, σκηνή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK