23:53 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που μια υπερ-δηλητηριώδης βασιλική κόμπρα τεσσάρων μέτρων αρνείται να αιχμαλωτιστεί και ορμάει στους κυνηγούς φιδιών που αγωνίζονται να την πιάσουν.

Το πολύ επικίνδυνο φίδι βρέθηκε από έναν κηπουρό επάνω σε δέντρο στο Τσανθαμπούρι της ανατολικής Ταϊλάνδης και έδωσε ηρωική μάχη για να μην πιαστεί, επιδεικνύοντας αξιοσημείωτη επιθετικότητα.

Χρειάστηκε να παλέψουν περισσότερο από μισή ώρα με την κόμπρα να ορμάει στους ανθρώπους ξανά και ξανά, προτού καταβάλουν το φίδι και μπορέσουν να το βάλουν μέσα σε ένα πλαστικό κουτί.

Όμως ακόμη και τότε, το φίδι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

«Η βασιλική κόμπρα ήταν εντελώς ατρόμητη και είχε ένα πανίσχυρο κορμί. Πάλεψε σκληρά για να μην την πιάσουμε και όταν τη βάλαμε στο ειδικό δοχείο αρνήθηκε να παραμείνει εκεί, σε αντίθεση με οποιοδήποτε φίδι έχουν κυνηγήσει ξανά» ανέφερε ένα από τα άτομα που συμμετείχαν στη διάσωση του υπερ-δηλητηριώδους φιδιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η βασιλικές κόμπρες θεωρούνται από τα πιο δηλητηριώδη φίδια στον κόσμο και κάθε τους δάγκωμα απελευθερώνει αρκετή νευροτοξίνη ώστε να σκοτώσει έναν ελέφαντα.

Κυρίως τρέφονται κυνηγώντας άλλα φίδια και περιστασιακά τρώνε σαύρες και μικρά τρωκτικά. Ωστόσο, το συγκεκριμένο είδος κόμπρας έχει αποκτήσει την κακή φήμη ότι δεν διστάζει να σκοτώσει όποιον άνθρωπο έχει την ατυχία να βρεθεί στον δρόμο της.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
Ταϊλάνδη, δηλητήριο, φίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK