09:26 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αμπραχάμ Μουγιούντα από τη Ζάμπια έφυγε νωρίς το πρωί από το σπίτι του και είπε στη γυναίκα του ότι έπρεπε να βγει εκτός πόλης για μια δουλειά. Γυναικοδουλειά για την ακρίβεια.

Ο Μουγιούντα δουλεύει στην υπηρεσία εσόδων της Ζάμπια, αλλά αυτή τη φορά δεν έφευγε ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους, αλλά για να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα.

Όμως ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη κι έτσι η γυναίκα του, η Καρολίν Μουμπίτα, ενημερώθηκε για τα χαρμόσυνα νέα από κάποιους καλοθελητές γείτονες.

Έτσι, η κυρία Μουγιούντα πήρε τα παιδιά κι έτρεξε στην εκκλησία για να ευχηθούν όλοι μαζί «βίον ανθόσπαρτον» στο μελλόνυμφο ζευγάρι.

Όσο για τον ίδιο τον άτακτο κύριο Μουγιούντα, αυτός δεν σήκωσε το βλέμμα του από το πάτωμα όσο η νόμιμη σύζυγος τον διεκδίκησε ενώπιον Θεού, ανθρώπων και της καινούριας συζύγου, μέσα στον ιερό ναό.

Τελικά συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Ματερό, όπου κρατείται μέχρι να αποφασίσει η οικογένεια πώς θα κινηθεί.

Πιθανότατα να κατηγορηθεί για διγαμία, που αποτελεί αδίκημα στη Ζάμπια κι αν καταδικασθεί, ίσως αντιμετωπίσει φυλάκιση έως επτά χρόνια.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
απιστία, Γκάνα, γάμος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK