21:12 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο 74χρονος Ινδός άντρας δηλώθηκε νεκρός στο νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα και τον έβαλαν σε ψυγείο μέχρι να έρθουν οι νεκροθάφτες, την επόμενη μέρα.

Όταν οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών ήρθαν να ετοιμάσουν τον νεκρό για την κηδεία, τον βρήκαν ζωντανό να τουρτουρίζει από το κρύο.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε άλλο νοσοκομείο, όπου τελικά την Παρασκευή 16 Οκτώβρη έχασε τη μάχη με τον θάνατο.

Σύμφωνα με τον αρχίατρο του νοσοκομείου στην πόλη Σαλέμ της Ινδίας, Δρ. Μπαλαγινάθαν, ο κ. Μπαλασουμπραμανιάμ εισήχθη σε ημιλυπόθυμη κατάσταση την Τρίτη και τελικά πέθανε την Παρασκευή από πρόβλημα στους πνεύμονες.

Μιλώντας στο BBC, ο γιατρός ανέφερε ότι δεν ήταν ξεκάθαρο για πόσες ώρες έμεινε ζωντανός στο ψυγείο.

Αφού διαπιστώθηκε ο θάνατός του από γιατρό σε ιδιωτικό νοσοκομείο τη Δευτέρα, η οικογένειά του πήρε το σώμα στο σπίτι και κάλεσε γραφείο κηδειών για να στείλει ψυγείο στο σπίτι.

Στη συνέχεια ενημέρωσαν τους άλλους συγγενείς και φίλους ότι η κηδεία θα γινόταν την Τρίτη. Από την πλευρά του το γραφείο κηδειών ανέφερε πως ο αδερφός του μακαρίτη είχε «ένα υπογεγραμμένο χαρτί από γιατρό αναφορικά με τον θάνατό του 74χρονου».

Όταν οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών ήρθαν να ετοιμάσουν τον νεκρό για την κηδεία, τον βρήκαν ζωντανό να τουρτουρίζει από το κρύο
© Φωτογραφία : YouTube/Godhuli News BD
Όταν οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών ήρθαν να ετοιμάσουν τον νεκρό για την κηδεία, τον βρήκαν ζωντανό να τουρτουρίζει από το κρύο

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Σαλέμ ανέφερε ότι η οικογένεια δεν είχε πιστοποιητικό θανάτου για τον Μπαλασουμπραμανιάμ και διενεργείται έρευνα εναντίον της οικογένειας που αντιμετωπίζει κατηγορίες για «βιαστικές και αμελείς ενέργειες που έθεσαν σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή».

Σύμφωνα με την οικογένεια, ο εκλιπών υπέφερε από νευρολογικά προβλήματα, ενώ ζούσε μαζί με τη γυναίκα του, τις δυο του κόρες και τον αδερφό του.

Δείτε το βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες:

Tags:
Ινδία, νεκρός, ψυγείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK