21:00 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένα αλκοολικό φίδι στην Γκόα της Ινδίας θέλησε να πιει μπυρίτσα από κουτάκι, αλλά κατέληξε να σφηνώσει με το κεφάλι και να μην μπορεί να βγει.

Ο νεαρός Ανούπ Νάικ στην αρχή άκουσε το θόρυβο και νόμισε ότι ο ερπετό απλά κυνηγούσε ποντίκια, αλλά όταν κοίταξε πιο προσεχτικά κατάλαβε πως το φίδι πάλευε απεγνωσμένα να ελευθερωθεί από το μπυροκούτι.

Πιστεύεται ότι η γλυκιά μυρωδιά της μπύρας προσέλκυσε το φίδι, που μπήκε στο κουτί αναζητώντας τροφή. Όμως το στενό άνοιγμα είχε ως αποτέλεσμα να φρακάρει.

Ο νεαρός άντρας αμέσως κάλεσε τη δασική υπηρεσία, με τα στελέχη της να απελευθερώνουν το φίδι με ντελικάτες κινήσεις, χωρίς να το τραυματίσουν.

«Το φίδι πρέπει να κυνηγούσε γύρω στο κουτάκι, καθώς τα ποντίκια έλκονται σε ότι υπάρχει μέσα. Το καημένο το πλάσμα πρέπει να κόλλησε κυνηγώντας ένα ποντίκι» σχολίασε ένα από τα μέλη της περιβαλλοντικής ομάδας.

«Τα σκουπίδια μπορεί να αποδειχθούν θανάσιμες παγίδες για την άγρια ζωή, επομένως εμείς οι άνθρωποι θα πρέπει να είμαστε πιο υπεύθυνοι με το πού τα πετάμε και να τα ρίχνουμε σε κατάλληλα δοχεία και κάδους» συνέχισε το στέλεχος της δασικής υπηρεσίας.

Δείτε το βίντεο:

 

Tags:
Γκόα, Ινδία, μπύρα, φίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK