10:57 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας σκυλάκος μπαίνει σε ασθενοφόρο, ακολουθώντας το αφεντικό του που πήγαινε στο νοσοκομείο.

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας σκυλάκος μπαίνει σε ασθενοφόρο, ακολουθώντας το αφεντικό του που πήγαινε στο νοσοκομείο.

Ο Άντερσον Μπαχί από τη Βραζιλία κατέγραψε τις συγκλονιστικές εικόνες ενός σκύλου που πήδηξε στο πίσω μέρος ασθενοφόρου, προσπαθώντας να ακολουθήσει τον άρρωστο ιδιοκτήτη του στο νοσοκομείο.

«Περνούσα με το αμάξι μου όταν είδα ένα ασθενοφόρο να έχει σταματήσει στην άλλη πλευρά του δρόμου» είπε ο Άντερσον στον ιστότοπο The Dodo.

«Κι ενώ οι διασώστες φρόντιζαν τον άντρα μέσα στο νοσοκομειακό όχημα, ο μικρός σκύλος πήδηξε στον πίσω προφυλακτήρα, προσπαθώντας να μπει μέσα, για να πάει μαζί του στο νοσοκομείο» συνέχισε.

Τελικά, οι διασώστες άνοιξαν την πόρτα του ασθενοφόρου, ώστε ο σκυλάκος να μπορέσει να μπει και να συνοδεύσει τον άρρωστο άντρα.

Είχε νιώσει ξαφνική αδιαθεσία ενώ έβγαζε τον σκύλο του την καθιερωμένη βραδινή του βόλτα, στην Ουρουγκουαϊάνα της Βραζιλίας.

«Λατρεύω αυτό το σκυλί. Νιώθει για το αφεντικό του κάτι πολύ ιδιαίτερο. Μια πιστή αγάπη!» σχολίασε ο άντρας που τράβηξε το βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK