20:59 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η 8χρονη λάτρης εντόμων ερωτεύτηκε» τις αράχνες με την πρώτη ματιά όταν της δόθηκε μία όταν ήταν μικρό παιδί. Από τότε έχει μεγαλώσει την τεράστια συλλογή της με σκορπιούς, ακρίδες, κατσαρίδες και σαλιγκάρια!

Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται τα ύψη, άνθρωποι που φοβούνται την θάλασσα και άνθρωποι που φοβούνται τα έντομα. Όχι αυτό το 8χρονο κορίτσι όμως καθώς κοιμάται παρέα με δύο φίδια, έναν σκορπιό και… 50 αράχνες!

Όχι, όχι δεν σας κάνουμε πλάκα. Η Χόλι Γκρίνχαλ έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για ζωύφια και έντομα και εκτός από τα ζωάκια που αναφέρθηκαν παραπάνω έχει και μερικές δεκάδες ακρίδες, κατσαρίδες και σαλιγκάρια σε έναν μίνι ζωολογικό κήπο που έχει μετατρέψει το υπνοδωμάτιο της.

Τα εξωτικά... κατοικίδια διατηρούνται σε ξεχωριστά καταλύματα και η Χόλι περνά περίπου τρεις ώρες κάθε Σαββατοκύριακο ταΐζοντάς τα. Η Χόλι, που φιλοδοξεί να γίνει ο επόμενος Ντέιβιντ Ατένμπορο, έχει και εκπαιδευτικό κανάλι στο YouTube με περισσότερους από 6.000 συνδρομητές.

Η 8χρονη λάτρης εντόμων, προσφέρει στους θεατές της πληροφορίες για αυτά τα ιδιαίτερα ζώα καθώς και συμβουλές για την φροντίδα τους. Όπως παραδέχεται, «ερωτεύτηκε» τις αράχνες με την πρώτη ματιά όταν της δόθηκε μία όταν ήταν μικρό παιδί.

Από τότε, οι γονείς της, Ρέιτσελ και Ντέιβιντ Ράιλανς, 31 ετών, έχουν πληρώσει περίπου 500 λίρες για να βοηθήσουν την κόρη της να μεγαλώσει την τεράστια συλλογή της από εξωτικά ζωάκια.

«Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο οι ταραντούλες περπατούν, είναι γενικά πολύ χαριτωμένες. Θέλω να διαδώσω γενικά το μήνυμα ότι οι ταραντούλες και τα ασπόνδυλα είναι εκπληκτικά ζώα», λέει η Χόλι.

«Θέλω να γίνω κάτοχος ζωολογικού κήπου όταν μεγαλώσω και να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο κάνοντας παραστάσεις για ζώα», συνεχίζει.

Η εμμονή της ξεκίνησε όταν ήταν μόλις δύο ετών και γοητεύτηκε από μια αράχνη που είδε στην κουζίνα του σπιτιού της. 

Εσάς πώς σας φαίνονται τα μικρά ζωάκια; Δεν είναι πολύ ενδιαφέροντα ζώα;

Tags:
βίντεο, φίδι, κατσαρίδα, έντομα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK