20:30 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας τατουατζής στην Αμερική έχει τρελάνει το διαδίκτυο μετά την δημιουργίας μιας οπτικής ψευδαίσθησης μέσω ενός τατουάζ!

Ο Ματ Πέρσον είναι ένας tattoo artist που εργάζεται στην εταιρεία Zion Tattoo στις ΗΠΑ και δημοσίευσε στο instagram μια φωτογραφία που έχει τρελάνει το διαδίκτυο και όχι άδικα.

Με λεζάντα «Έκανα κάτι τρελό στον φίλο μου Ράιν σήμερα» ανέβασε μια φωτογραφία ενός άντρα με τατουάζ στο μέρος του κεφαλιού του, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά. Φαινόταν πως ο άνδρας είχε μια… τρύπα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του!

Ή μάλλον έτσι φαίνεται καθώς είναι όλο μέρος του τατουάζ που δημιουργεί την οπτική ψευδαίσθηση πως ο Ράιαν έχει μια τεράστια τρύπα στο κεφάλι του.

Ο Πέρσον δημοσίευσε τη φωτογραφία τον Απρίλιο, αλλά φαίνεται ότι πρόσφατα προσέλκυσε την προσοχή πάνω από 65.000 ατόμων οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η αληθοφανής τρύπα είναι απλά ένα τατουάζ!

«Αυτό που βλέπω είναι πραγματικά περίεργο. Υπέροχο αλλά τελείως περίεργο», γράφει ένας χρήστης ενώ ένας άλλος σχολιάζει:

«Κυριολεκτικά μοιάζει σαν να έχει μια τρύπα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του! Φανταστική δουλειά».

Οι περισσότεροι εντυπωσιάστηκαν με αυτό που είχε κάνει ο Πέρσον και τον ώθησαν να δημοσιεύσει και επόμενες φωτογραφίες από τα τατουάζ του φίλου του.

Εσάς πως σας φαίνεται; Μοιάζει με τρύπα στο κεφάλι;

View this post on Instagram

A post shared by Matt Pehrson (@mattpehrsontattoos) on

Tags:
καλλιτέχνης, τρύπα, διαδίκτυο, τατουάζ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK