08:59 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι περισσότεροι έχουν νιώσει το άγχος να περάσουν ένα καινούριο αμάξι από μια στενή είσοδο. Άραγε, πώς να είναι να πρέπει να δέσεις ένα πλοίο 330 εκατομμυρίων ευρώ σε ένα λιμάνι με περιθώριο 50 πόντους από κάθε πλευρά;

Αυτή την απάντηση μπορεί να τη δώσει μόνο ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου Spirit of Adventure, Κάπτεν Κιμ Τάνερ, όταν έδεσε δίπλα στο αδελφό πλοίο «Spirit of Discovery», στο Τίλμπουρι.

Η πρόκληση ήλθε κατά τη διάρκεια του παρθενικού ταξιδιού του «Spirit of Adventure» από το ναυπηγείο στη Γερμανία, όταν έδεσε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Τίλμπουρι στο Έσεξ, της Βρετανίας.

Το 235 μέτρων σκαρί ανέβηκε τον ποταμό Τάμεση με τη βοήθεια του πιλότου του λιμανιού, με τον καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου να ρωτά εάν θα μπορούσε να αράξει δίπλα στο ενός έτους Spirit of Discovery, που βρισκόταν εκεί εδώ κι επτά μήνες.

Το κατόρθωμα του κάπτεν Κιμ Τάνερ είναι εκπληκτικό, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι ανάλογο.

Ήταν άλλωστε ο ίδιος που άραξε το άλλο κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι τον περασμένο Μάρτη. «Θα ήθελα να πω ότι ήταν ευκολότερο αυτήν τη φορά, αλλά υπήρχαν άλλου είδους προκλήσεις, διαφορετικές συνθήκες παλίρροιας, διασταυρούμενα ρεύματα, άλλη ώρα προσέγγισης κτλ. Αλλά λατρεύω μια καλή πρόκληση» σχολίασε ο καπετάνιος.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Tags:
Βρετανία, κρουαζιερόπλοιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK