19:22 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Εδώ κι ένα χρόνο, ένα αγόρι από την επαρχία Γιουνάν στην Κίνα υπέφερε από αναπνευστικά προβλήματα και έντονους πόνους στο λαιμό. Όταν τελικά πήγε στο νοσοκομείο, οι γιατροί έβγαλαν μια αιμοδιψή βδέλλα από το λαιμό του.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Shuangjiang County People's Hospital ανακάλυψε την αιτία του προβλήματος που οι γονείς του 5χρονου αγοριού προσπαθούσαν να θεραπεύσουν μόνοι τους επί ένα χρόνο.

Οι γιατροί βρήκαν μια ζωντανή βδέλλα που ζούσε μέσα στον οισοφάγο του παιδιού. Πιστεύουν ότι το παράσιτο μπήκε στον λαιμό του αγοριού όταν ήπιε μολυσμένο νερό.

«Πιστεύουμε ότι τα αναπνευστικά προβλήματα του παιδιού προκλήθηκαν από τη βδέλλα» σχολίασε ο χειρουργός, ενώ κρατούσε το πρησμένο από αίμα παράσιτο στη λαβίδα.

«Ίσως ο μικρός είχε το συνήθειο να πίνει βρώμικο νερό» πρόσθεσε ο γιατρός. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γιατροί του νοσοκομείου προειδοποίησαν τους γονείς που ζουν στην ύπαιθρο να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους στους κινδύνους από την κατανάλωση στάσιμου και βρώμικου νερού, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ, Daily Mail.

Οι γιατροί βρήκαν μια ζωντανή βδέλλα που ζούσε μέσα στον οισοφάγο του παιδιού. Πιστεύουν ότι το παράσιτο μπήκε στον λαιμό του αγοριού όταν ήπιε μολυσμένο νερό
© Φωτογραφία : Daily Mail
Οι γιατροί βρήκαν μια ζωντανή βδέλλα που ζούσε μέσα στον οισοφάγο του παιδιού. Πιστεύουν ότι το παράσιτο μπήκε στον λαιμό του αγοριού όταν ήπιε μολυσμένο νερό

Δείτε το βίντεο:

Tags:
αγόρι, νοσοκομείο, Κίνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK