12:43 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Τρεις τουρίστες έζησαν στιγμές τρόμου στον βυθό της Γουαδελούπης, όταν ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας προσπάθησε να σπάσει το προστατευτικό κλουβί τους με τα τρομερά σαγόνια του.

«Επισκεφτήκαμε μια περιοχή όπου οι καρχαρίες κυνηγούν, οπότε σε πολλές περιπτώσεις το δόλωμα δεν είναι απαραίτητο, καθώς η φυσική περιέργεια των υποβρύχιων θηρευτών φτάνει για να τους τραβήξει σε μας» λέει ο ειδικός στους καρχαρίες Τζιμ Πάρτινγκτον, που συνόδευε τους τουρίστες σ’ αυτή την βουτιά τρόμου.

Ο λευκός καρχαρίας-ένας θηλυκός βάρους περίπου 2 τόνων-ήταν ένας παλιός γνώριμος του Πάρτινγκτον.

Είχε ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο ραχιαίο πτερύγιο, που μοιάζει με τρύπα από σφαίρα. Γι’ αυτό και ο εντυπωσιακός θηλυκός λευκός καρχαρίας ονομάζεται «Bullet»(Σφαίρα), όπως εξήγησε ο Πάρτινγκτον στη βρετανική ταμπλόιντ, Daily Mail.

«Συχνά, τα μεγαλύτερα θηλυκά, όπως η Bullet, είναι λιγότερο ντροπαλά από τα νεότερα αρσενικά και σ’ αυτήν την περίπτωση ήταν πολύ πιο κινητική και κολυμπούσε γύρω από τη βάρκα για περίπου 30 λεπτά, με το ενδιαφέρον της να αυξάνεται διαρκώς για το σκάφος μας και τα κλουβιά μας[…]Μόνο ένας λευκός καρχαρίας με το τεράστιο μέγεθός της Bullet και την προσωπικότητά της θα είχε την αυτοπεποίθηση να δοκιμάσει κάτι τέτοιο» λέει ο ειδικός στους καρχαρίες.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK