03:39 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 50
Βρείτε μας

Στρουθοκάμηλος στη Νότια Αφρική αντί να βάλει το κεφάλι της στο έδαφος όταν είδε ποδηλάτες να τρέχουν, αποφάσισε πως θα τρέξει μαζί τους.

Τον κυριολεκτικό αγώνα μεταξύ ανθρώπου και ζώου καταγράφηκε σε βίντεο στη Νότιο Αφρική, θυμίζοντας κάπως το καρτούν του κογιότ και του Road Runner.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Εθνικό Πάρκο Κέιπ Πόιντ, στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, όταν δικυκλιστές έκαναν με τα ποδήλατά τους τη διαδρομή τους.

Σε κάποιο σημείο ωστόσο, στον αγώνα των ανθρώπων εμφανίστηκε ένας απρόοπτος ανταγωνιστής, αφού μια στρουθοκάμηλος αποφάσισε να συμμετάσχει στον αγώνα.

Όπως υποστηρίζει ο άνδρας που ανάρτησε το βίντεο, το πουλί αναγνώρισε αμέσως ποιος ήταν ο πιο άξιος ανταγωνιστής, του οποίου το όνομα είναι Μπεν και άρχισε να τον ανταγωνίζεται.

Σύμφωνα με το άτομο που βιντεοσκοπούσε τον απροσδόκητο αυτό αγώνα, σε κάποια στιγμή φαίνεται να χάνει την ισορροπία του, αφού η στρουθοκάμηλος έκανε έναν απότομο ελιγμό προς το μέρος του και κρατώντας το τιμόνι με το ένα χέρι και την κάμερα με το άλλο, έπρεπε να κρατηθεί για να μην πέσει.

Στο τέλος, ο Μπεν ανέπτυξε ταχύτητα και έτσι η στρουθοκάμηλος αποφάσισε πως ο αγώνας άρχισε να γίνεται βαρετός, οπότε διάλεξε να αποσυρθεί και να κατευθυνθεί στις πεδιάδες της Νοτίου Αφρικής.

Tags:
viral βίντεο, βίντεο, αγώνας, ποδήλατο, ποδήλατα, Νότια Αφρική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK