11:54 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Μια 67χρονη συνταξιούχος από τη Γαλλία θα συμμετάσχει στην 15η σεζόν του διαγωνισμού «Γαλλία έχεις ταλέντο» που ξεκινά στις 27 Οκτωβρίου. Αυτή η γιαγιά είναι πρωταθλήτρια στο πέταγμα... τσεκουριών και μαχαιριών σε ξύλινους στόχους.

Η 15η σεζόν του διαγωνισμού «Γαλλία έχεις ταλέντο» θα έχει φέτος πραγματικά ένα απίστευτο ταλέντο: Μια 67χρονη Γαλλίδα συνταξιούχος και πρώην αγρότισσα έχει ήδη ξεχωρίσει στο διαδίκτυο επειδή έχει ένα πρωτότυπο πάθος: Ρίχνει μαχαίρια και τσεκούρια σε ξύλινους στόχους, όπως αναφέρει το France Bleu.

Σύμφωνα με δημοσίευματα, η 67χρονη είναι όχι μόνο πρωταθλήτρια Γαλλίας στο συγκεκριμένο άθλημα, αλλά και δευτεραθλήτρια κόσμου

Αποφάσισε να πάει στον διαγωνισμό ώστε, όπως λέει, «να δείξει ότι και οι γυναίκες μπορούν να το κάνουν».

Η συνταξιούχος κάνει προπόνηση πολλές ώρες κάθε μέρα, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τη φόρμα της, αλλά και να βελτιώνεται.

Σύμφωνα με το France Bleu, ξεκίνησε αυτό το άθλημα το 2013 χάρη σε δύο φίλους της. Μόλις δύο χρόνια αργότερα, η γυναίκα έγινε πρωταθλήτρια Γαλλίας ενώ λίγο μετά έφτασε στην κορυφή του κόσμου κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μάλιστα, έχει φτιάξει και ένα ειδικό «γήπεδο» ρίψης τσεκουριών σε υπόστεγό της.

Tags:
viral βίντεο, βίντεο, συνταξιούχος, Γαλλία, τσεκούρι, γιαγιά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK