15:16 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Νέα Ζηλανδία γιόρτασε την Ημέρα Γυμνής Κηπουρικής, με αρκετούς Νεοζηλανδούς να βγαίνουν στους κήπους τσιτσίδι και να κάνουν δουλειές ολόγυμνοι. Οι ίδιοι δηλώνουν ότι έγιναν ένα με τη φύση.

Το περασμένο Σάββατο 24 Οκτώβρη, η Νέα Ζηλανδία γιόρτασε την Ημέρα Γυμνής Κηπουρικής, με αρκετούς Νεοζηλανδούς να βγαίνουν στους κήπους τσιτσίδι και να κάνουν δουλειές ολόγυμνοι.

«Αυτή η συγκεκριμένη μέρα είναι περισσότερο για τους ανθρώπους που δεν είναι και τόσο φυσιολάτρες, για να ξεκινήσουν να ασχολούνται» λέει η πρόεδρος των γυμνιστών της Νέας Ζηλανδίας Γουέντι Λοβ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TVNZ, η 24η Οκτώβρη σηματοδοτεί και την έναρξη της θερινής περιόδου στα κλαμπ γυμνιστών στη χώρα.

«Νιώθεις τόσο ελεύθερος και άνετος, ξέρεις. Σαν κι αυτό το συναίσθημα όταν γυρνάς σπίτι στο τέλος της μέρας και τι βγάζεις πρώτα; Τα παπούτσια σου. Και τα πόδια σου νιώθουν τόσο καλά. Φαντάσου αυτή την αίσθηση σε ολόκληρο το σώμα σου, με τον ήλιο και το αεράκι. Νιώθεις απλά πολύ περισσότερο ένα με τη φύση, όταν δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε σένα και τη φύση» λέει η Λοβ.

Δείτε  βίντεο και φωτογραφίες:

Tags:
γυμνιστές, Νέα Ζηλανδία, κηπουρική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK