15:53 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

O browser Opera ίσως έχει τη δουλειά των ονείρων σου. Ψάχνει κάποιον να σερφάρει στο διαδίκτυο, ψάχνοντας για παράξενα ή αστεία πράγματα και πληρώνει περίπου 8 χιλ. ευρώ.

Η νορβηγική εταιρεία δημοσίευσε μια αγγελία για προσωρινή θέση, με κύριο καθήκον να «σερφάρει στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του Παγκόσμιου Ιστού» για δυο βδομάδες αυτό τον χειμώνα.

Στόχος θα είναι η εύρεση «διασκεδαστικών και παράξενων πραγμάτων» λέει η εφαρμογή. «Γι’ αυτόν τον σημαντικό ρόλο, ψάχνουμε για εκείνο τον τύπο ατόμου που λατρεύει τα ανόητα memes, βλέπει βίντεο με μωρά φώκιες και μελετά θεωρίες συνωμοσίας» συνεχίζει η αγγελία.

Η δουλειά μπορεί να γίνει από οπουδήποτε στον πλανήτη και οι απαιτήσεις για τους υποψήφιους είναι αρκετά απλές. «Να αγαπούν το διαδίκτυο, να ξέρουν τι είναι ένας browser, να μιλούν πολύ στον εαυτό τους, να έχουν υπολογιστή και σταθερό ίντερνετ, να μιλούν Αγγλικά άπταιστα και να είναι πάνω από 18 ετών».

Για να κάνει κανείς αίτηση για τη θέση, πρέπει να κάνει ένα μικρό βίντεο μεταξύ 15 και 60 δευτερολέπτων, όπου θα σχολιάζει για την πιο σχετική στιγμή διαδικτυακής αναζήτησης στη ζωή του.

Μετά θα πρέπει να το ανεβάσει στο Facebook, Instagram, TikTok ή YouTube με το hashtag #operapersonalbrowser και να στείλει το λινκ και τα στοιχεία των social media στο personal-browser@opera.com, πριν από τις 13 Νοέμβρη.

Δείτε την αγγελία ΕΔΩ.

Tags:
δουλειά, viral
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK