18:20 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Μο βρισκόταν σε καλά χέρια, αλλά όταν ο ιδιοκτήτης της πέθανε, την φρόντιζε ένας γείτονας μέχρι που ειδοποίησε τον φιλανθρωπικό οργανισμό για βοήθεια. Και τότε αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Η μαύρη γάτα Μο επέστρεψε στην οικογένειά Χάρις στην πόλη Σουόνσι, στην Ουαλία, μετά τη διάσωσή της από τον φιλανθρωπικό οργανισμό RSPCA. 

Η Μο βρισκόταν σε καλά χέρια, αλλά όταν ο ιδιοκτήτης της πέθανε, την φρόντιζε ένας γείτονας μέχρι που ειδοποίησε τον φιλανθρωπικό οργανισμό για βοήθεια.

Η Πάολα Μίλτον που δουλεύει για τον οργανισμό πρόσεξε ότι η Μο είχε μικροτσίπ και ανήκε στην πραγματικότητα σε άλλον ιδιοκτήτη.

«Είναι υπέροχο που μπόρεσε να βρει την οικογένειά της μετά από οκτώ χρόνια. Αυτή την περίοδο όλοι έχουμε ανάγκη από καλά νέα και αυτό ήταν μια υπέροχη έκπληξη» δήλωσε η Πάολα.

«Ένα μικροτσίπ μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά. Η Mo είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μπορούν να επιστραφούν τα κατοικίδια στους ιδιοκτήτες τους ακόμα και αν περάσουν χρόνια» συνέχισε.

Το μικροτσίπ της Mo ελέγχθηκε στο Κέντρο Ζώων Llys Nini, το οποίο βρίσκει νέα σπίτια για εκατοντάδες ζώα κάθε χρόνο - αλλά αυτή την φορά θα βοηθούσε ένα ζωάκι να επιστρέψει πίσω στο σπίτι του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούσαμε να βοηθήσουμε ξανά αυτήν τη γάτα - και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι τόσο χαρούμενοι και οι ιδιοκτήτες της όταν επιστρέψει».

 

Tags:
ζώο, μικροτσίπ, κατοικίδιο, γάτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK