17:06 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Εδώ και δεκαετίες, ο θρύλος για το Τέρας του Λοχ Νες γοητεύει τον κόσμο. Πρόσφατα, νέα στοιχεία δημοσιεύτηκαν που δείχνουν ότι στον βυθό της ομώνυμης λίμνης φαίνεται να υπάρχει κάτι παράξενο.

Ο λόγος για εικόνα από σόναρ, από τα βάθη της λίμνης Λοχ Νες, όπου λέγεται ότι ζει το θρυλικό τέρας.

Σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail», η φωτογραφία λήφθηκε στον βυθό μπροστά από το αγαπημένο σημείο των κυνηγών του τέρατος, στο κάστρο Urquhart, από έναν 77χρονο συνταξιούχο καπετάνιο, που έπλεε στη λίμνη Λοχ Νες εδώ και 30 χρόνια.

Κι ενώ η εικόνα έχει ληφθεί από το 2015, μόνο τώρα ο 77χρονος Ροντ Μίτσι αποφάσισε να τη βγάλει στη δημοσιότητα.

«Συνήθιζα να βλέπω στο σόναρ πράγματα που προκαλούν έκπληξη, αλλά αυτή τη φορά υπάρχει μια λογική εξήγηση» ανέφερε ο Μίτσι.

«Αλλά αυτή η επαφή ήταν διαφορετική. Είναι στ’ αλήθεια ανεξήγητο. Πέρασα πάνω από αυτό το σημείο πολλές φορές μετά, αλλά δεν ξαναείδα ποτέ τίποτα» λέει ο καπετάνιος.

Σύμφωνα με τον Μίτσι, στη λίμνη Λοχ Νες όντως κάτι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των νερών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο γερο-καπετάνιος δεν είναι ο μόνος που ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει σε σόναρ το μυθικό πλάσμα της λίμνης. 

Τον Οκτώβρη ένας καπετάνιος σε τουριστικό σκάφος στην περιοχή, ο Ρόναλντ Μακένζι, αναφέρει ότι κι αυτός «έπιασε» το Τέρας του Λοχ Νες στην ηχοβολιστική συσκευή του πλοίου.

«Νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο χέλι, 7 με 10 μέτρα μακρύ» υποθέτει ο 77χρονος Μίτσι. «Τα μηχανήματα βελτιώνονται διαρκώς και αυτό ίσως κάποτε λύσει το μυστήριο της Νέσι. Είδα πολλά πράγματα τα προηγούμενα χρόνια και δεν ήθελα να τα πω από φόβο μην γελοιοποιηθώ. Όμως ξέρω καλά τον Μακένζι και είναι πολύ έμπιστος και λογικός άνθρωπος. Έτσι έβγαλα κι εγώ στη δημοσιότητα την εικόνα που τράβηξα το 2015».

Εσείς τι λέτε; Πιστεύτε ότι το Τέρας του Λοχ Νες υπάρχει;

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK