10:27 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην Αβινιόν της Γαλλίας ένα σχολείο απαγόρευσε στους γονείς να «πετάνε μαθητές» πάνω από την πύλη του προαυλίου μετά από μία σειρά τέτοιων περιστατικών όπως αναφέρει η «La Provence». Μια αστεία απαγόρευση που ωστόσο φαίνεται πως ήταν απαραίτητη.

Από την αρχή της σχολικής χρονιάς, μερικοί γονείς έφταναν αργά τα παιδιά τους στο σχολείο με αποτέλεσμα να τα ρίχνουν πάνω από την πύλη που είχε κλείσει. Αυτό ανάγκασε τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου Τριγιάντ, που βρίσκεται στα νότια της Αβινιόν, να επισυνάψει αφίσες που απαγορεύουν στους γονείς να προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις.

«Οι γονείς που έφταναν αφού είχε χτυπήσει το κουδούνι πέταγαν κυριολεκτικά τα παιδιά τους πάνω από την πύλη του σχολείου» εξηγεί η Σανάα Μεζιάν, διευθύντρια του σχολείου, σε συνέντευξή της στη «La Provence».

Δύο αφίσες επισυνάφθηκαν που συνοδεύονται από σχέδια: «Όταν αργούμε, επιστρέφουμε στις 10:00 ή στις 15:00» και «Δεν ρίχνω τα παιδιά μου πάνω από την πύλη!»

Οι αφίσες φαίνεται πως είχαν κάποιο αποτέλεσμα καθώς το σχολείο δεν χρειάστηκε να εκφράσει τη λύπη του για νέες «ρίψεις μαθητών» από τότε.

Tags:
γονείς, παιδιά, σχολείο, Αβινιόν, Γαλλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK