17:02 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (293)
0 10
Βρείτε μας

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται η μακρόχρονη σχέση του Τζο Μπάιντεν με την ΕΣΣΔ και τη Ρωσία, όταν είχε επισκεφθεί τη χώρα το 1979.

Αν και το τελικό αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2020 στις ΗΠΑ δεν έχει ακόμη γίνει σαφές, μια περίεργη είδηση ​​σχετικά με το όχι τόσο πρόσφατο παρελθόν του υποψηφίου των Δημοκρατών, Τζο Μπάιντεν, έχει εμφανιστεί στο YouTube.

Σε ένα βίντεο από τα αρχεία των σοβιετικών μέσων ενημέρωσης, περιλαμβάνεται μια συνέντευξη που έδωσε ο Μπάιντεν, τότε πρόεδρος της υποεπιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων, όταν αυτός και μια ομάδα γερουσιαστών των ΗΠΑ επισκέφθηκαν την ΕΣΣΔ το 1979 για να συζητήσουν τη μείωση των όπλων.

«Οι ηγέτες σας ήταν πολύ συνεργάσιμοι, γενναιόδωροι με τον χρόνο τους και όλοι, και οι έξι συνάδελφοί μου και εγώ, το βρήκαμε μια πολύ, πολύ χρήσιμη επίσκεψη και λυπούμαστε που πηγαίνουμε στο σπίτι τόσο σύντομα» ακούγεται να λέει ο Μπάιντεν σε έναν Σοβιετικό δημοσιογράφο.

Με τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης να τον απεικονίζουν ήδη ως νικητή των προεδρικών εκλογών του 2020, ο Τζο Μπάιντεν έχει ήδη δεχθεί συγχαρητήρια από ορισμένους ηγέτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό.

Το επιτελείο του Τραμπ, ωστόσο, έχει εγείρει αρκετές νομικές προκλήσεις κατά των εκλογικών αποτελεσμάτων σε ορισμένες βασικές Πολιτείες, με τον ίδιο τον Τραμπ να μην παραδέχεται ακόμα το ενδεχόμενο της ήττας του.

Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (293)
Tags:
viral βίντεο, βίντεο, επίσκεψη, Γερουσιαστές, Ρωσία, ΕΣΣΔ, Τζο Μπάιντεν, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK