00:53 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Υπερτυχερή αισθάνεται αυτή η γυναίκα που πήρε μέρος στη λοταρία της εφημερίδας του χωριού και κέρδισε το πρώτο μεγάλο δώρο. Δηλαδή, πέντε τόνους άσφαλτο!

Πολλά εκατομμύρια, πανάκριβα αυτοκίνητα, σπίτια, ονειρεμένες διακοπές ή σκάφη είναι μόνον ορισμένα από τα δώρα που κατά καιρούς κληρώνονται σε διάφορους διαγωνισμούς ή λοταρίες ανά τον κόσμο και όλοι ονειρευόμαστε ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η δική μας σειρά. Όμως, κάπου στα βάθη της Ρωσίας -και συγκεκριμένα στο χωριό Ισιανγκούλοβο- η τοπική εφημερίδα κλήρωνε άσφαλτο και μοσχαράκι!

Η κλήρωση γίνεται δύο φορές τον χρόνο και αυτή τη φορά μια υπερτυχερή Ρωσίδα κατάφερε να κερδίσει πέντε τόνους άσφαλτο.

Η Λίλια Ακτσούρινα είναι συνδρομήτρια της εφημερίδας «ZianchurinskiyeZori» και προμηθεύτηκε τον τυχερό λαχνό χωρίς να περιμένει ότι θα κερδίσει. Ένας άλλος υπερτυχερός κέρδισε το δεύτερο βραβείο, δηλαδή το μοσχαράκι, χωρίς όμως να έχει ακόμα αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Οι διοργανωτές της λοταρίας:

«Το διοικητικό συμβούλιο της εφημερίδας ευχαριστεί εκείνους χωρίς τους οποίους δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί οι κληρώσεις - τους χορηγούς μας, τους ανθρώπους που διαβάζουν και κατανοούν ότι μια εφημερίδα είναι απαραίτητη στην περιοχή μας».

Και στα δικά μας!

Tags:
χωριό, μοσχάρι, δώρο, λοταρία, άσφαλτος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK