12:32 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πώς να νιώθεις άραγε να είσαι θαλάσσια χελώνα σε ενυδρείο και να σε αναγκάζουν να μπεις σε δίαιτα επειδή πάχυνες στην καραντίνα; Μόνο η αξιολάτρευτη χελωνίτσα, η 19χρονη Κάμι μπορεί να μας απαντήσει.

Η πράσινη χελώνα ζει στο ενυδρείο Manchester SeaLife Aquarium στο Μάντσεστερ και έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα για τον έλεγχο του βάρους της, λόγω των έξτρα κιλών που πήρε όσο το πάρκο θαλάσσιας ζωής παρέμεινε κλειστό στην καραντίνα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το λίπος εμφανώς έχει συσσωρευτεί γύρω από τον λαιμό και τα πισινά της Κάμι και τώρα πρέπει να ακολουθήσει μια αυστηρή χορτοφαγική δίαιτα και να το ρίξει στην άσκηση.

Κι όλα αυτά βέβαια παρά τη θέλησή της.

Η τροφή της έχει τοποθετηθεί με στρατηγικό τρόπο μέσα σε κομμάτια πάγου και παιχνίδια, ώστε η χελωνίτσα να εξαναγκαστεί να μετακινηθεί οπότε και να ασκηθεί για να χάσει το απαιτούμενο βάρος.

Για να πετύχει μια δίαιτα χρειάζεται και συμπαράσταση. Έτσι, ο σύντροφος της πράσινης χελώνας, ο Έρνι, θα τρώει στην άλλη άκρη του ενυδρείου, ώστε η Κάμι να μην τον βλέπει και του κλέβει το φαΐ, αναφέρει η εφημερίδα «Shropshire Star».

Δείτε το βίντεο:

Tags:
χελώνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK