21:44 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Μια παράξενη ατυχία συνέβη σε ένα ζευγάρι τον περασμένο Οκτώβριο όταν αποφάσισε να υπογράψει ένα σύμφωνο συμβίωσης. Η γυναίκα έμαθε ότι τα έγγραφά της έδειχναν πως ήταν παντρεμένη με τον κουνιάδο της, τον σύζυγο της δίδυμης αδελφής της. Γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι επρόκειτο για λάθος το οποίο διορθώθηκε από το δημαρχείο ταχύτατα.

Μια άνευ προηγουμένου κατάσταση συνέβη στη Γαλλία σε ένα ζευγάρι που ήθελε να υπογράψει ένα σύμφωνο συμβίωσης τον περασμένο Οκτώβριο. Η γυναίκα έμαθε από τον δικηγόρο ότι θα ήταν αδύνατο για αυτήν να συντάξει αυτό το συμβόλαιο επειδή ήταν ήδη παντρεμένη με τον κουνιάδο της, αναφέρει η Midi Libre.

«Του είπα ότι αυτό δεν είναι δυνατόν. Μετά είδα ότι σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησής μου είχα πραγματικά παντρευτεί τον κουνιάδο μου!» ανέφερε η γυναίκα στη Midi Libre.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι το σφάλμα στο πιστοποιητικό γέννησής της οφείλεται σε σύγχυση με τη δίδυμη αδερφή της. Τα έγγραφα πολιτικής κατάστασης της γυναίκας ανέφεραν έναν γάμο στις 28 Μαΐου 2016 με τον σύντροφο της αδελφής της.

Η Midi libre αναφέρει ότι το δημαρχείο του Αλές παραδέχτηκε το σφάλμα του και διόρθωσε γρήγορα τα επίσημα έγγραφα, επιτρέποντας στο ζευγάρι να υπογράψει τελικά το σύμφωνο συμβίωσης.

Tags:
viral, Γαλλία, Συμβολαιογράφοι, γαμπρός, γάμος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK