01:35 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Τρεις άντρες από το Άινταχο των ΗΠΑ πιάστηκαν με κατσαρόλες να μαγειρεύουν δυο κοτόπουλα στους θερμοπίδακες του εθνικού πάρκου Yellowstone National Park, που φημίζεται για τα γκέιζερ που υπάρχουν εκεί.

Ένας δασοφύλακας δέχτηκε τον περασμένο Αύγουστο αναφορές ότι μια ομάδα ανθρώπων περπατούσε προς τον θερμοπίδακα Shoshone, κρατώντας κατσαρόλες.

Ο δασοφύλακας έσπευσε επιτόπου και ανακάλυψε δύο ολόκληρα κοτόπουλα σε ένα σακί και δύο κατσαρολικά, δίπλα σε ένα γκέιζερ.

Ο δασοφύλακας μίλησε σε μια ομάδα 10 συνολικά ατόμων, συμπεριλαμβανομένου κι ενός μικρού παιδιού. Τρεις άντρες δέχτηκαν αναγκαστική κλήτευση στο δικαστήριο για εισβολή σε απαγορευμένη περιοχή του πάρκου.

Ένας από τους άντρες ομολόγησε την ενοχή ενώπιον του δικαστηρίου στις 10 Σεπτέμβρη και βρέθηκε ένοχος και για την παραβίαση των περιορισμών προσέγγισης στους θερμοπίδακες.

Θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο 600 δολαρίων για κάθε παράβαση, ενώ θα είναι σε διετή αναστολή, σύμφωνα με το Eastidaho News.

Σ’ αυτό το διάστημα θα απαγορεύεται να πλησιάσει στο εθνικό πάρκο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος προσπάθησε να μαγειρέψει κοτόπουλα εκεί.

Πίσω στα 2001, ο παρουσιαστής μιας τηλεοπτική εκπομπή του Σιάτλ έσκαψε μια τρύπα στο πάρκο, για να δείξει πώς η γεωθερμική ενέργεια μπορεί να μαγειρέψει ένα κοτόπουλο.

Ο παρουσιαστής τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 δολαρίων και διετή αναστολή για τη διαταραχή των αποθεμάτων ορυκτών του εθνικού πάρκου, αλλά και την είσοδο σε περιοχές με θερμοπίδακες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι θερμές πηγές στο Yellowstone έχουν κοστίσει τη ζωή ή έχουν τραυματίσει σοβαρά περισσότερους ανθρώπους από οποιαδήποτε αιτία στο εθνικό πάρκο, σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του δρυμού.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
κοτόπουλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK