11:56 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η μαγεία των Χριστουγέννων σε μία διαφήμιση.

Αντάξια των προσδοκιών που έχει δημιουργήσει είναι και η φετινή διαφήμιση της Coca Cola για τα Χριστούγεννα.

Και πώς όχι, όταν υπόσχεται να προκαλέσει ρίγη συγκίνησης, πλημμυρίζοντας ακόμα και την πιο «αδιάβροχη» καρδιά με την ιστορία ενός πατέρα και της κόρης του.

Από όποια οπτική και να το δεις, το βίντεο που ονομάστηκε «Οι διακοπές έρχονται», διαφέρει από τις συνηθισμένες διαφημίσεις για τα Χριστούγεννα που συνήθως τελειώνουν με έναν Άγιο Βασίλη να απολαμβάνει μπισκότα και ζεστό γάλα σε μια κουνιστή καρέκλα δίπλα στο αναμμένο τζάκι ή στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, η βάση του οποίου είναι γεμάτη δώρα.

Η διαφήμιση αρχίζει με έναν πατέρα να αφήνει την οικογένειά του ενώ έρχονται τα Χριστούγεννα, προκειμένου να εργαστεί σε μια εγκατάσταση πετρελαίου. Φεύγοντας, παίρνει μαζί του και το γράμμα της κόρης του για να το παραδώσει στον Άγιο Βασίλη.

Αψηφώντας όλους τους κινδύνους και οπλισμένος από την ανιδιοτελή αγάπη του προς τη μικρή, θα σκαρφαλώσει σε κοφτερά βράχια, θα κολυμπήσει σε φουρτουνιασμένες θάλασσες, θα περάσει από επικίνδυνα δάση με θηρία και θα διανύσει χιλιόμετρα περπατώντας στον πάγο, προκειμένου να εκπληρώσει την επιθυμία της κορούλας του.

Μόνο που εκείνη αποδεικνύεται πολύ πιο συγκινητική και απλή απ' ό,τι θα μπορούσε και ο ίδιος να φανταστεί. Τι και αν το σπίτι του Άγιου Βασίλη «ήταν κλειστό για Χριστούγεννα», κατάφερε να δώσει στην κόρη του το καλύτερο δώρο. Αυτό που ζήτησε... 

Η μαγεία των Χριστουγέννων δεν θα μπορούσε να αντικατοπτρίζεται με καταλληλότερο τρόπο.

Tags:
Άγιος Βασίλης, διαφήμιση, Χριστούγεννα, Coca-Cola
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK