21:40 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας νεαρός vlogger έχει γίνει γνωστός στο TikTok κάνοντας απλά μια ερώτηση σε ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων: «Τι δουλειά κάνεις;»

Ο Ντάνιελ Μακντόναλντ, 23 ετών, ξεκίνησε ως ένας απλός vlogger στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο TikTok. Μια μέρα όμως έκανε μια κρίσιμη ερώτηση σε έναν οδηγό μιας Lamborghini στην Πολιτεία του Τέξας στις Ηνωμένες Πολιτείες, και το βίντεο έγινε viral μέσα σε μια νύχτα. Συγκεκριμένα, τον ρώτησε τι δουλειά κάνει.

Τώρα, έχει περισσότερους από 2,2 εκατομμύρια ακόλουθους οι οποίοι περιμένουν ανυπόμονα τα βίντεό του για να μάθουν με τι ασχολούνται οι ιδιοκτήτες διάφορων υπερπολυτελών οχημάτων.

Ο Ντάνιελ σημειώνει ότι περίπου το 90% των ανθρώπων που ρωτά του απαντούν. Οι περισσότεροι λένε ότι ο πλούτος τους προέρχεται από ακίνητα, αν και πολλοί εργάζονται επίσης ως προγραμματιστές λογισμικού, γιατροί, χειρουργοί, επενδυτές ή μεσίτες πωλήσεων.

Φυσικά ορισμένοι επιλέγουν να δώσουν πιο εκκεντρικές απαντήσεις λέγοντας ότι είναι έμποροι ναρκωτικών οι ληστές τραπεζών. Οι ηλικιωμένοι, με τη σειρά τους, συχνά απλά λένε ότι είναι συνταξιούχοι.

Τα βίντεό του έχουν γίνει τόσο δημοφιλή που πολλοί ιδιοκτήτες των πολυτελών αυτοκινήτων έχουν αρχίσει να αναγνωρίζουν τον Μακντόναλντ και να του δίνουν ακριβά δώρα, αναφέρει το The Drive.

 

Tags:
vlogger, vlog, viral βίντεο, viral, πολυτέλεια, αυτοκίνητα, αυτοκίνητο, TikTok
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK