00:10 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η ανεύθυνη γυναίκα οδηγός στο Χαμ της Γερμανίας πάτησε γκάζι και πέρασε, διαλύοντας το οδόφραγμα. Δεν ήξερε ότι στη διάβαση πεζών εκεί κοντά παραμόνευαν τέσσερα νηπιαγωγάκια με φωτογραφική μνήμη.

Τα παιδάκια είδαν την παρανομία της οδηγού κι αμέσως έτρεξαν στο δάσκαλό τους στο νηπιαγωγείο και του τα είπαν όλα «χαρτί και καλαμάρι».

Εκείνος έβαλε τη μικρή Σελίνα, τον Λουίς, τη Λουίζα και τον Ρέμι αμέσως να ζωγραφίσουν αυτά που είχαν δει.

Τα παιδάκια είχαν προσέξει μια γυναίκα οδηγό με ξανθά μαλλιά να κάνει αυτό που έκανε και το ζωγράφισαν με κάθε λεπτομέρεια.

Η αστυνομία με τη σειρά της ανέβασε στο Twitter τα πειστήρια του εγκλήματος και τα σκίτσα των μικρών παιδιών αποτελούν πλέον μέρος της έρευνας.

«Οι μικροί ντετέκτιβ Λουίζα, Ρέμι, Λουίς και Σελίνα από το νηπιαγωγείο του Οβερμπουργκ στο Μπόχουμ-Χόβελ αξίζουν συγχαρητήρια από την αστυνομία. Παρατήρησαν μια εγκατάλειψη από τροχαίο και σχεδίασαν τη σκηνή» ανέφερε η αστυνομία στην ανάρτησή της στο Facebook.

«Δεν αδιαφορούν, αλλά δρουν. Πολλού ενήλικες θα μπορούσαν να μάθουν από το παράδειγμα των παιδιών» σχολίασε ένας κάτοικος της περιοχής στο BBC.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Tags:
τροχαίο ατύχημα, τροχαίο, νηπιαγωγείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK