22:44 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Εν μέσω καραντίνας, αστυνομικοί συνέλαβαν στη Γαλλία έναν άνδρα σε ένα μοτοποδήλατο, 150 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του. Το όχημα κατασχέθηκε όπως αναφέρει η 20 Μinutes, ενώ ο οδηγός δεν μπόρεσε να συναντήσει τον φίλο του, πράγμα που ήταν και ο σκοπός του ταξιδιού του.

Ένα μοτοποδήλατο σταμάτησαν αστυνομικοί στην πόλη Αρουντί στην Νοτιοδυτική Γαλλία για έναν τακτικό έλεγχο ρουτίνας, σύμφωνα με δημοσίευμα της 20 Minutes την Κυριακή. Στη συνέχεια, ο οδηγός ομολόγησε ότι ταξίδεψε με αυτό το όχημα, σχεδόν 150 χιλιόμετρα με σκοπό να επισκεφτεί έναν φίλο του.

Υπενθυμίζεται ότι η Γαλλία βρίσκεται σε ολική καραντίνα τις τελευταίες βδομάδες με τις μετακινήσεις να έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.

Στο πλαίσιο αυτό, η επίσκεψη τελικά δεν έλαβε χώρα καθώς κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε προφανώς παραβίαση της καραντίνας. Ομολογουμένως, η απομάκρυνση από την κατοικία του, τόσο πολλά χιλιόμετρα δεν προβλέπεται λόγω της σφοδρής υγειονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα.

Εν μέσω εθνικού ολικού lockdown στη χώρα μια τόσο μεγάλη βόλτα δεν αποτελεί καλή ιδέα, υπενθυμίζει η γαλλική αστυνομία σε δημοσίευσή της. Δυστυχώς, καθώς το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε, ο οδηγός έπρεπε να βρει άλλον τρόπο να γυρίσει πίσω.

Tags:
Γαλλία, lockdown, καραντίνα, ποδήλατο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK