01:54 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μια περίεργη καταδίωξη έλαβε χώρα την Κυριακή το πρωί στο Στρασβούργο όπου ένας γυμνός άνδρας έτρεχε καθώς η αστυνομία προσπαθούσε να τον σταματήσει.

Περίπου στις 5 το πρωί της 15ης Νοεμβρίου, ορισμένοι κάτοικοι σε μια γειτονιά του Στρασβούργου ξύπνησαν από έναν δυνατό θόρυβο που προερχόταν από έναν άνθρωπο που έτρεχε γυμνός στις στέγες των γκαράζ ενός κτιρίου καταδιωκόμενος από την αστυνομία όπως αναφέρει η «Nouvelles d’Alsace».

«Ανοίξαμε τα παραθυρόφυλλα και, με έκπληξη, είδαμε έναν γυμνό άνδρα στην οροφή των γκαράζ» είπε στα ΜΜΕ ένας κάτοικος της περιοχής. Καθώς η αστυνομία προσπαθούσε να τον σταματήσει, ο άνδρας πήγαινε από τη μία στέγη γκαράζ στην άλλη.

Η καταδίωξη διήρκησε μισή ώρα. Ο γυμνός άνδρας προσπάθησε κάποια στιγμή να κρυφτεί πίσω από κάδους απορριμμάτων και «εκεί πρέπει να τον έπιασε η αστυνομία» ανέφεραν μάρτυρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η πλήρης έλλειψη ρούχων θα μπορούσε να συνδεθεί με την κραυγή μιας γυναίκας που είχε ακουστεί λίγο πριν. H γυναίκα φέρεται να δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον άνδρα. Κατόπιν της σύλληψής του, ξεκίνησε προανάκριση ενώ οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Tags:
καταδίωξη, Στρασβούργο, γυμνός, αστυνομία, Γαλλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK