20:01 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Μια νεαρή γυναίκα από τη Γερμανία αποφάσισε να ακρωτηριάσει το πόδι της γιατί της φαινόταν άσχημο έπειτα από τη θεραπεία για καρκίνο.

Η 29χρονη Λίζα Σερ που εργάζεται σε στούντιο με τατουάζ διαγνώστηκε με καρκίνο των οστών σε ηλικία 12 ετών.

Οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τον όγκο και να της σώσουν τη ζωή και έπειτα από δύο χρόνια χημειοθεραπείας θεραπεύτηκε από τον καρκίνο.

Όμως, η Λίζα επί 14 χρόνια αγωνιζόταν να περπατήσει σωστά εξαιτίας της βλάβης που είχε προκαλέσει ο καρκίνος, χρησιμοποιούσε μπαστούνι και είχε πάθει σοβαρή κατάθλιψη.

Αφού μίλησε με πολλούς ακρωτηριασμένους στα social media, η Λίζα αποφάσισε να κόψει το πόδι της, παρά το γεγονός ότι συγγενείς και φίλοι την εκλιπαρούσαν να μην το κάνει και προσπαθούσαν να τη μεταπείσουν.

Στις 16 Νοέμβρη 2016 η Λίζα υπεβλήθη σε τρίωρο χειρουργείο για τον ακρωτηριασμό του ποδιού της.

Σήμερα η 29χρονη κοπέλα από τη Γερμανία είναι πεπεισμένη ότι ήταν η σωστότερη απόφαση που πήρε ποτέ στη ζωή της.

«Ο καρκίνος ήρθε σαν έκπληξη χωρίς προειδοποίηση. Άλλαξε τις ζωές μας εντελώς και ήταν πολύ δύσκολο για τη μαμά και τον μπαμπά μου» λέει η Λίζα.

«Όμως μετά από 14 χρόνια με ένα πολύ λεπτό, αδύναμο και δύσκαμπτο πόδι, δεν το ήθελα άλλο. Μισούσα το πόδι μου και είχα πάθει κατάθλιψη λόγω της εμφάνισής του, αλλά και του πόνου που μου προκαλούσε» λέει η 29χρονη.

«Ακρωτηριάζοντας το πόδι μου ήταν σαν να ξαναγεννήθηκα. Για πολλά χρόνια ήθελα μια αλλαγή και τελικά έγινε. Δεν έχασα ένα πόδι, κέρδισα μια καινούρια ζωή» λέει η κοπέλα από τη Γερμανία.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Tags:
καρκίνος, πόδια, ακρωτηριασμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK