22:01 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο κρατούμενος που σκότωσε τον «χειρότερο παιδόφιλο της Βρετανίας» κατά τη διάρκεια επίθεσης στο κελί του είπε στο δικαστήριο ότι πρόκειται για «ποιητική δικαιοσύνη».

Όπως ανέφερε ο 30χρονος Πολ Φιτζέραλντ στο δικαστήριο, ήθελε τον Ρίτσαρντ Χακλ να νιώσει όπως τα θύματά του.

Τον στραγγάλισε με ένα ηλεκτρικό καλώδιο, του έβαλε ένα στυλό στον εγκέφαλο και παραβίασε τον πρωκτό του και το παχύ έντερο με ένα αμβλύ αντικείμενο.

Οι ένορκοι στη δίκη άκουσαν πως η δολοφονία του παιδόφιλου έγινε διαμέσου μιας «παρατεταμένης επίθεσης που είχε σκοπό να τον εξευτελίσει και να τον υποβιβάσει», στο σωφρονιστικό ίδρυμα τον Οκτώβρη του 2019.

Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας, ο κατηγορούμενος είπε στον ψυχίατρο της φυλακής ότι το θύμα ήταν ο «χειρότερος παιδόφιλος της Βρετανίας» - μια περιγραφή που προφανώς προέκυψε από τις σχετικές αναφορές στα ΜΜΕ.

Ο Χακλ κατηγορούνταν για μεγάλο αριθμό σεξουαλικών επιθέσεων σε παιδιά.

«Πίστευε ότι απένειμε ποιητική δικαιοσύνη και επιθυμούσε το θύμα να νιώσει όσα ένιωσαν εκείνα τα παιδιά που είχε βιάσει» συνέχισε ο εισαγγελέας, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Όπως είπε ο κατηγορούμενος στον ψυχίατρο της φυλακής, ο Φιτζέραλντ παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε εν ψυχρώ τον παιδόφιλο και ότι θα ήθελε να έχει μαγειρέψει κομμάτια του σώματός του.

«Είπε ότι ευχαριστήθηκε όσα έκανε στο σώμα του Χακλ και ότι θα συνέχιζε να σκοτώσει κι άλλους δυο-τρεις».

«Ο λόγος που δεν το έκανε ήταν ότι διασκέδαζε τόσο πολύ με τον κ. Χακλ» είπε ο εισαγγελέας.

«Ο Ρίτσαρντ Χακλ πέθανε από στραγγαλισμό, στο πλαίσιο της επίθεσης. Μιας παρατεταμένης επίθεσης που αποτελούνταν από το τρύπημα του εγκεφάλου με στυλό, του πρωκτού και του παχέος εντέρου με ένα αμβλύ αντικείμενο και πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και στα νεφρά» ανέφερε ο εισαγγελέας.

Όπως σημείωσε ο ψυχίατρος της φυλακής, ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της επίθεσης υπέφερε από διαταραχή μικτής προσωπικότητας, ψυχοπάθεια και διαταραχή ταυτότητας φύλου, αλλά οι ειδικοί διαφωνούν αναφορικά με το κατά πόσο ήταν αυτές οι ψυχικές παθήσεις που προκάλεσαν τη δολοφονία του Χακλ.

Η δίκη ακόμη συνεχίζεται.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
σεξουαλική κακοποίηση, παιδόφιλος, δολοφονία, βιασμός, κρατούμενος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK