17:46 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Παραδόξως, η γάτα φαίνεται να είναι εξαιρετικά χαλαρή σε όλο το βίντεο λες και καταλαβαίνει τον... σημαντικό της ρόλο σε αυτό το μάθημα!

Οι γονείς φέρουν την ευθύνη να διδάξουν στα παιδιά τους πολλά σημαντικά μαθήματα ζωής, ξεκινώντας από τα πιο απλά, όπως πως να δέσουν τα παπούτσια τους μέχρι πώς να τηγανίσουν ένα αυγό!

Σίγουρα από τα πιο σημαντικά μαθήματα είναι πώς να είμαστε ευγενικοί και καλοσυνάτοι ή όπως μαθαίνει ο συγκεκριμένος πατέρας στον γιο του, πώς να… φροντίσουμε ένα νεογέννητο μωρό.

Αυτός ο μπαμπάς από το Βιετνάμ βρήκε τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο να διδάξει έξυπνα τον γιο του πώς να κάνει μπάνιο σε ένα μωρό χρησιμοποιώντας μια..γάτα!

Στο βίντεο παρακάτω, μπορείτε να δείτε τον μπαμπά να δείχνει όλη τη διαδικασία στον γιο του και να εξηγεί όλα τα βήματα στην πορεία. Παραδόξως, η γάτα φαίνεται να είναι εξαιρετικά χαλαρή σε όλο το βίντεο. Φαίνεται σχεδόν σαν να καταλαβαίνει το ρόλο της σε αυτήν την επίδειξη.

«Κρατήστε το από το λαιμό και από το ποπό για καλύτερη στήριξη και βάλτο το μωρό μέσα στην λεκάνη», εξηγεί ο μπαμπάς στο βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook.

Στη συνέχεια, ο παππούς χρησιμοποιώντας το κεφάλι της γάτας δείχνει τον σωστό τρόπο που πρέπει να καθαρίζουμε το κεφάλι ενός μωρού.

Αρκετά γρήγορα, το βίντεο έγινε viral στο Facebook και αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 47.000 likes και 11.000 σχόλια. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο φαίνεται να έχουν ερωτευτεί αυτόν τον τρόπο εκπαίδευσης! 

Tags:
viral, viral βίντεο, γιος, μωρό, γάτα, παππούς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK