09:22 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στις 14 Νοεμβρίου, μια σφαίρα κυνηγού πέρασε από τον τοίχο ενός σπιτιού στο Ταρν της Γαλλίας πριν σφηνώσει στον απέναντι τοίχο του σαλονιού. Οι ιδιοκτήτες που ευτυχώς δεν ήταν στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή, υπέβαλαν καταγγελία και διεξάγεται έρευνα.

Ένας τοίχος πάχους 25 εκατοστών σε σπίτι στο Ταρν τρυπήθηκε από μια σφαίρα που έριξε ένας κυνηγός στις 14 Νοεμβρίου. Έσπασε μια γλάστρα και σφήνωσε στον απέναντι τοίχο του σαλονιού, όπως αναφέρει η «La Dépêche du Midi».

Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός καθώς το δωμάτιο ήταν άδειο τη στιγμή του συμβάντος. Ωστόσο, το ζευγάρι που κατοικούσε στο σπίτι υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία. Η έρευνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.

Η αστυνομία βρήκε τη σφηνωμένη σφαίρα στον εσωτερικό τοίχο του σπιτιού. Σημειώνεται ότι μέλη μια κυνηγετικής εταιρείας κυνηγούσαν αγριογούρουνα μόλις 550 μέτρα από το σπίτι, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες. Οι αρχές έχουν καταλήξει στο ότι πιθανώς ένας 20χρονος κυνηγός, που μόλις ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην αστυνομία, εμπλέκεται στην υπόθεση.

Tags:
ιδιοκτήτης, Κυνηγός, σφαίρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK