20:53 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
VIRAL
Λήψη σύντομου url
0 54
Βρείτε μας

Σε έναν άνδρα επιτέθηκε μια τίγρης που μπήκε στην ινδική πόλη, Τεζπούρ, την Τρίτη (24/11), και η στιγμή αυτή έχει καταγραφεί σε βίντεο που περιέχει σκληρές εικόνες.

Μια τίγρης της Βεγγάλης μπήκε στην πόλη Τεζπούρ της Ινδίας, που βρίσκεται στο κρατίδιο του Ασάμ, την Τρίτη (24/11), και επιτέθηκε σε αρκετούς κατοίκους, τραυματίζοντας δύο από αυτούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας timesnownews.com, την Τετάρτη (25/11), έχει καταγραφεί σε βίντεο η στιγμή που η τίγρης πηδά πάνω σε έναν άνδρα πέφτουν μαζί σε έναν λάκκο βάθους περίπου 4,5 μέτρων.

Οι τοπικές Αρχές πιστεύουν ότι το ζώο διέφυγε από ένα φυσικό καταφύγιο, με το Εθνικό Πάρκο Καζιράνγκα και τον Εθνικό Δρυμό Ναμέρι να θεωρούνται ως τα πιο πιθανά μέρη.

Το ζώο περιπλανιέται ακόμα στην περιοχή και μια ομάδα κτηνιάτρων, μαζί με προσωπικό της Δασικής Υπηρεσίας, έχει μεταφερθεί στην περιοχή για να το πιάσει.

Αξιωματούχος της τοπικής Δασικής Υπηρεσίας τόνισε:

«Είναι εύκολο να καθησυχάσετε μια τίγρη εάν περιορίζεται σε ένα κτίριο, αλλά αυτό γίνεται δύσκολο όταν το ζώο περιφέρεται έξω. Αφού ένα βέλος εκτοξευθεί προς αυτήν, η τίγρη μπορεί να φύγει και να επιτεθεί σε άλλους ανθρώπους».

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες.

Tags:
τραυματίες, επίθεση, κυνήγι, άνθρωποι, Ινδία, τίγρης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK